FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 3. travnja

ZAGREB, 3. travnja 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 3. travnja.

ZAGREB - Povjerenik Europske unije za poljoprivredu i ruralni razvoj Dacian Ciolos će tijekom prvog službenog posjeta Hrvatskoj sudjelovati na svečanosti zatvaranja dvaju projekata financiranih sredstvima EU-a koja su tijekom posljednje dvije godine pružala potporu Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Na konferenciji će biti predstavljeni rezultati projekata vrijednih oko 4,5 milijuna eura i njihove implikacije na sektor poljoprivrede. Konferenciji će biti nazočan i ministar poljoprivrede Tihomirom Jakovinom, a u okviru konferencije predviđena je i zajednička izjava za medije povjerenika Ciolosa i ministra Jakovine (10,00 sati početak konferencije, 11,15 sati zajednička izjava, Hotel International, Miramarska 24).

ZAGREB - Na 1. sjednici Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice (HTZ) biti će riječi o aktualnom stanju na tržištima, ostvarenju programa rada HTZ-a u 2011., prijedlogu plana provođenja nadzora nad radom turističkih zajednica u ovoj godini itd. Također će biti predstavljeno izvješće o prihodima sustava turističkih zajednica za 2011. te izvješće o naplati boravišne pristojbe (11,00 sati, HTZ, Iblerov trg 10/IV).

ZAGREB - U organizaciji Infoarena Grupe održat će se konferencija o energetskoj učinkovitosti "Energy Efficiency Arena 2012" na kojoj će sudjelovati vodeći stručnjaci i investitori iz energetske učinkovitosti. Fokus konferencije će biti predstavljanje novih mehanizama kreditiranja projekata energetske učinkovitosti i predstavljanje novih projekata u javnom i privatnom sektoru koji traže financijsku podršku (9,00 sati, Hotel The Regent Esplanade, Mihanovićeva 1).

RIJEKA - U brodogradilištu 3. maj održat će se redovni skup radnika na koji je pozvana i Uprava brodogradilišta. Teme su izvještaj o radu Radničkog vijeća i informacije o privatizaciji, izvještaj predstavnika radnika u Nadzornom odboru te izvješće Uprave o poslovanju i privatizaciji. Nakon skupa očekuju se izjave za novinare, prema najavama između 15,30 i 16 sati na Zapadnom ulazu u brodogradište.

ZAGREB - Hrvatska poljoprivredna komora (HPK) održat će izbornu Skupštinu na kojoj će se birati novi predsjednik Komore (11,00 sati, Hotel International, Miramarska 24).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙