FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 23. ožujka

ZAGREB, 22. ožujka 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 23. ožujka.

ZAGREB - Predstavnici Sindikata metalaca Hrvatske - Industrijskog sindikata na konferenciji za novinare govorit će o odlukama i zaključcima Vlade vezanim uz hrvatsku brodogradnju (11,00 sati, Radnički dom, Trg kralja Petra Krešimira IV).

ZAGREB - Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj, organizacija koju su vodeća hrvatska poduzeća osnovala sredinom devedesetih kako bi poticali primjenu koncepta održivog razvoja u gospodarstvu, obilježit će 15 godina rada. Tom prigodom bit će dodijeljene i godišnje nagrade Indeks DOP-a koje se dodjeljuju društveno odgovornim poduzećima (13,00 sati, Starogradska vjećnica, ulica Sv. Ćirila i Metoda 5).

ZAGREB - Obrtnička komora Zagreb obilježit će 17 godina poslovanja i tom će prigodom biti dodijeljena priznanja i nagrade zaslužnim obrtnicima i pojedincima za razvoj obrtništva te diplome obrtnicima koji su položili majstorski ispit (13,00 sati, Matica hrvatskih obrtnika, Ilica 49/I).

ZAGREB - Pad građevinskih aktivnosti u Hrvatskoj nastavljen je u siječnju ove godine u kojem su u odnosu na prvi mjesec 2011. godine građevinski radovi bili manji za 5,7 posto, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku o fizičkom obujmu građevinskih radova. Siječanj je bio 34. mjesec zaredom u kojem fizički obujam građevinskih radova mjeren odrađenim satima radnika na gradilištima pao na godišnjoj razini.

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙