FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 13. ožujka

ZAGREB, 13. ožujka 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 13. ožujka.

ZAGREB - Sindikat metalaca Hrvatske - Industrijski sindikat održat će konferenciju za novinare na kojoj će se govoriti o privatizaciji hrvatskih brodogradilišta, istini o višku radnika u brodogradilištima te investicijama u gospodarstvu (10,00 sati, SSSH, Radnički dom, Trg kralja Petra Krešimira IV).

ZAGREB - Savjet za zelenu gradnju u Hrvatskoj organizator je "Better Building Brunch-a" sa ministrom graditeljstva i prostornog uređenja Ivanom Vrdoljakom. Susret ima za cilj povezati ljude različitih profila koji su zainteresirani za zelenu gradnju, održivi razvoj i društveno odgovorno poslovanja u Hrvatskoj (9,30 sati, Hotel Westin, Kršnjavoga 1).

ZAGREB - Delegacija Europske unije, Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organizatori su konferencije "Europska budućnost hrvatskog poljoprivrednika". Cilj konferencije je dati odgovore na pitanja što hrvatske poljoprivrednike očekuje u EU, kako se hrvatska administracija pripremila za provedbu Zajedničke poljoprivredne politike EU, kojih pravila se trebaju pridržavati hrvatski poljoprivrednici i dr. (10,00 sati, Hotel Antunović, Zagrebačka avenija 100 a, izjave za medije predviđene su u 11,30 sati).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙