FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 7. ožujka

ZAGREB, 6. ožujka 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 7. ožujka.

BERLIN - Na 46. svjetskoj turističkoj burzi ITB u Berlinu od 7. do 11. ožujka među više od 11 tisuća izlagača iz gotovo 190 zemalja svijeta predstavlja se i hrvatski turizam. Nositelj hrvatskog nastupa je Hrvatska turistička zajednica na čijem će štandu kao suizlagači svoju ponudu predstaviti i 15-ak hotelsko-turističkih tvrtki i zajednica te Croatia Airlines. Na ITB-u će s obzirom na važnost te burze kao i njemačkog tržišta za hrvatski turizam boraviti i ministar turizma Veljko Ostojić koji će u dva dana imati niz susreta i radnih sastanaka s predstavnicima svjetskog i njemačkog turizma. Ministar Ostojić će na hrvatskoj konferenciji za medije s v.d. direktorom Glavnog ureda HTZ-a Nikom Bulićem predstaviti novosti iz hrvatskog turizma (12,00 sati, Messegelande Berlin), nakon čega će sudjelovati na panelu Svjetske turističke organizacije (UNWTO) o trendovima u turizmu Mediterana (14,00 sati) te imati niz susreta s predstavnicima njemačkog turizma.

ZAGREB - Na konferenciji za novinare Hrvatskih željeznica (HŽ) bit će predstavljena nova Uprava HŽ Holdinga. Novi tim, očekivanja i planove predstavit će predsjednik Uprave HŽ Holdinga Rene Valčić (11,00 sati, Upravna zgrada HŽ-a, Mihanovićeva 12).

ZAGREB - Okrugli stol na temu "Kako održati financijsku stabilnost hrvatskih obitelji" organiziraju časopis Svijet osiguranja i udruga Život u plusu. Bit će riječi o tome što država radi na jačanju financijske pismenosti stanovnika kao i o iskustvima europskih država. Također će biti prezentirani rezultati GfK istraživanja o tome kakva je percepcija hrvatskih obitelji o vlastitim financijama, koliko imaju prostora za štednju te koliko njih smatra da jedva podmiruje osnovne životne potrebe (10,00 sati, dvorana Matis Absolute Lounge, Trg Stjepana Radića 3).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙