FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HP najavio 4. poslovnu konferenciju

ZAGREB, 5. ožujka 2012. (Hina) - Predstavnici tvrtke Hewlett-Packard (HP) Hrvatska najavili su danas da će se 15. ožujka održati 4. poslovno-tehnološka konferencija HP-a, a na konferenciji pod nazivom HP 360° očekuju više od 500 domaćih i stranih sudionika kojima će biti predstavljene novosti o HP strategiji poslovanja i trendovima u Hrvatskoj i regiji.

Konferencija će se održati pod sloganom "Snaga ljudi, tehnologije i ideja", jer sudionicima želimo pružiti iskustvo kako vrhunska tehnologija utječe na svakodnevni rad, istaknuo je na konferenciji za novinare generalni direktor HP Hrvatska Boris Bauk.

Uvjeren je i da sinergija tehnologije, ideja i ljudi daje vrhunske rezultate, kao i da stručnjaci mogu građanima i klijentima ponuditi najbolju uslugu koja zadovoljava njihove potrebe.

Osim najnovijih HP rješenja i ideje za poboljšanje poslovanja, na konferenciji će korisnici usluga iznijeti svoja iskustva u radu s HP rješenjima i uređajima.

Regionalni direktori HP-a predstavit će pak glavne smjernice nastupa tvrtke HP na tržištu regije, najavljuju organizatori.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙