FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Konferencija IDC Adriaticsa o objedinjenim komunikacijama

ZAGREB, 1. ožujka 2012. (Hina) - U organizaciji analitičke kuće IDC Adriatics i brojnih tvrtki-partnera u Zagrebu je danas održana prva konferencija na temu objedinjenih komunikacija koja je pod nazivom "IDC Unified Communications&Collaboration Roadshow 2012" okupila stotinjak sudionika.

Cilj je konferencije, kako je naglasio direktor IDC Adriaticsa Boris Žitnik, predstaviti prednosti objedinjavanja naprednih rješenja, uređaja, aplikacija i usluga u poslovanju tvrtki koje time mogu smanjiti troškove za komunikacije, izdatake za poslovna putovanja i troškove administriranja komunikacijskih troškova.

Tržišne trendove u tom području, poput implementacije i virtualizacije 'clouda' te integracije društvenih mreža, na konferenciji je predstavio Michael Vorisek iz IDC-a, dok se Gary Kearney iz IBM-a osvrnuo na pojednostavljenje procesa komunikacije kroz koncept dostupnosti i mobilnosti.

Dalibor Gotić iz Microsofta predstavio je rješenja za korporativni chat, audio/video konferencije i IP telefonsku centralu.

Zaključujući konferenciji okruglim stolom Žitnik je istaknuo zadovoljstvo odazivom gospodarskih subjekata na prvu konferenciju takve vrste, vjerujući da su prepoznali da tema o objedinjenim komunikacijama predstavlja inovativni način primjene svih aspekata komunikacija unutar i oko eko sustava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙