FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Upisi u Eko akademiju od srijede

ZAGREB, 5. ožujka 2012. (Hina) - Upisi u Eko akademiju - program za učenike od 2. do 6. razreda, čiji je cilj osvijestiti najmlađe o potrebi zaštite prirode i koji će se u Zoološkom vrtu grada Zagreba (ZOO) održavati tijekom uskrsnih praznika, počinju u srijedu, 7. ožujka, priopćeno je danas iz zagrebačkog ZOO-a.

Kroz šestosatni program, koji će se održavati svakodnevno od 31. ožujka do 6. travnja, djeca će moći kroz igre, istraživanja, radionice i druženje sa životinjama učiti kako se sama mogu brinuti o okolišu te se pritom upoznati s pojmovima iz ekologije poput biološke raznolikosti, održivog razvoja i ugroženosti životinja.

U sklopu programa, kako navode u priopćenju, djeca će raditi na izgradnji vjetrenjače koja proizvodi dovoljno električne energije za napajanje led lampice, te upoznati mungose i crvenouhe kornjače kao invazivne vrste.

Roditelji od srijede mogu prijaviti djecu za pohađanje akademije radnim danom od 8 do 16 sati na broj telefona 01/2302-198 ili elektroničkom poštom na edukacija@zoo.hr, a cijena sudjelovanja u programu je 70 kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙