FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Koordinacija: Hitno donijeti planove malih komunalnih akcija u Zagrebu

ZAGREB, 29. veljače 2012. (Hina) - Na sjednici Koordinacije gradonačelnika, predsjednika gradske skupštine i predsjednika vijeća gradskih četvrti danas je upozoreno na potrebu što hitnijeg donošenja planova malih komunalnih akcija za ovu godinu.

Iako je već veljača planovi malih komunalnih akcija još nisu doneseni jer su pregovori između Zagrebačkog holdinga i Grada Zagreba oko cijena malih komunalnih akcija još uvijek u tijeku, rekao je pročelnik Službe za mjesnu samoupravu Zoran Nevistić.

Tijekom prošle godine u 17 zagrebačkih gradskih četvrti bilo je realizirano 1380 malih komunalnih akcija, a otprilike isto toliko trebalo bi biti realizirano i ove godine, rekao je Nevistić dodajući kako čekaju odgovor Holdinga na zahtjev o popustu na cijene za njihovo izvođenje.

Voditelj podružnice Zagrebačke ceste Alen Gospočić zatražio je povećanje cijena za osnovne ugovore o održavanju nerazvrstanih javnih cesta od pet posto rekavši kako "sve ostale kalkulacije za popuste ne dolaze u u obzir jer je poslovanje nerantabilno".

"Male komunalne akcije moraju ići i ne smiju se zaustaviti te treba naći način da ih realiziraju gradska poduzeća jer je to u interesu Holdinga", poručio je predsjednik Gradske skupštine Davor Bernardić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙