FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta najbolja poslovna škola u Hrvatskoj

ZAGREB, 18. listopada 2011. (Hina) - Na Eduniversalovoj svjetskoj konferenciji, održanoj od 13. do 15. listopada u Šangaju, Zagrebačka škola ekonomije i manadžmenta (ZŠEM) s Jordanovca proglašena je najboljom poslovnom školom u Republici Hrvatskoj, a zagrebački Ekonomski fakultet zauzeo je drugo mjesto.

Dekani tisuću fakulteta i poslovnih škola iz 153 zemlje glasovali su o najboljim poslovnim školama u određenim regijama i zemljama. Oni su ZŠEM-u, kako je objavljeno na mrežnim stranicama, dodijelili tri palme i 217 glasova, što označava kategoriju izvrsne poslovne škole. Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu plasirao se na drugo mjesto (također tri palme i 165 glasova), zatim Cotrugli Business School iz Zagreba (dvije palme i 28 glasova) i Ekonomski fakultet Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku (dvije palme i 24 glasa). Uobičajeno pitanje je glasilo: "Koje poslovne škole biste preporučili onima koji žele studirati u nekoj zemlji?"

Zagrebačka škola ekonomije i menagmenta treću godinu zaredom po Eduniversalovu izboru najbolja je poslovna škola u Hrvatskoj.

Eduniversal je globalna organizacija koja se bavi rangiranjem škola i fakulteta, a sjedište ima u Francuskoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙