FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski izlagači na sajmu u Zenici

ZENICA/ZAGREB, 4. listopada 2011. (Hina) - Na danas otvorenom 18. generalnom BiH sajmu u Zenici ZEPS 2011. predstavljaju se i hrvatski izlagači, u organizaciji Hrvatske obrtničke komore (HOK) nastupaju 22 izlagača od čega njih 16 prvi put, a u organizaciji Hrvatske gospodarske komore (HGK) njih desetak.

ZEPS 2011. i 8. međunarodni sajam metala ZEPS Intermetal 2011. održavaju se od 4. do 9. listopada, a na sajamskoj površini od 19.025 četvornih metara predstavlja se 421 izlagač iz 25 država.

Kao karakteristiku ovogodišnjeg ZEPS-a organizatori, Poslovni sistem RMK, navode sedam kolektivnih izložbi na kojima se predstavljaju gospodarstva Češke, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Zeničko-dobojskog kantona te Komorskog sistema BiH.

Iz HGK su izvjestili kako se na zajedničkom izložbenom prostoru Županijske komore Sisak predstavljaju tvrtke Lipovica iz Popovače, Mihoković iz Zagreba, Sedlar iz Zagreba, Eurco iz Vinkovaca, MPD Tvornica pumpi iz Daruvara, Ivasim iz Ivanić Grada, Indel-usluge iz Zagreba, Pfeifer-tti iz Čakovca, Elimp iz Zagreba, uslužni obrt Quirin's iz Siska i Turistička zajednica Sisačko-moslavačke županije.

U organizaciji HOK-a po deseti se put na ZEPS-u predstavljaju hrvatski obrtnici, a među 22 obrtnika ove su godine su uz ostalo i obrtnici koji se bave lijevanjem te strojnom obradom metala, proizvodnjom poljoprivrednog alata i strojeva, opreme za mjerenje, regulaciju i automatizaciju u industriji, proizvodnjom rashladne opreme za vinarstvo i ugostiteljstvo, proizvodnjom strojeva za pakiranje i zamatanje, proizvodnjom alata za obradu metala i drveta, a bit će prezentirati i obrtnički i turistički potencijali Međimurske županije kao i obrti koji prate turističku ponudu.

Sajam ZEPS prati niz popratnih manifestacija, a iz HGK najavljuju da će sutra, 5. listopada, u suradnji s Privrednom komorom Srbije i Vanjskotrgovinskom komorom BiH biti organizirani multilateralni razgovori gospodarstvenika Srbije, BiH i Hrvatske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙