FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: prekinut promet na A1 od Jastrebarskog do Zagreba

ZAGREB, 19. kolovoza 2011. (Hina) - Zbog prevrnute cisterne na dvadesetom kilometru autoceste A1 u smjeru Zagreba promet je prekinut na dionici od Jastrebarskog do Zagreba, izvijestio je večeras Hrvatski autoklub (HAK)

Alternativni pravac su izlazi Karlovac ili Jastrebarsko pa starom karlovačkom cestom u smjeru Zagreb. U smjeru Karlovca promet zasada ide nesmetano, navodi se u HAK-ovom izvješću o stanju na cestama u 23.30 sati.

Vozače koje zbog nesreće stoje u koloni u HAK-u mole za strpljenje i razumjevanje te poštivanje uputa prometne policije i cestara.

Na ostalim važnijim cestovnim pravcima promet je srednje gust, a pojačan je na prilazima turističkih središta.

Na autocesti A3 od Bregane do Lipovca zatvoreni su na čvoru Nova Gradiška izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskog Broda te na čvoru Slavonski Brod-zapad izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba.

Promet osobnih i teretnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Macelj na ulasku.

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

Srednje gust do povremeno pojačan promet očekuje se na svim važnijim cestama i u petak, 19. svibnja, posebice na autocestama, Istarskom ipsilonu te duž Jadranske obale. Putnički promet bit će pojačan na graničnim prijelazima Kaštel, Metković i Macelj u oba smjera.

U trajektnom prometu ne očekuju se poteškoće.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙