FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 14. lipnja 2011. (Hina) - Pregled važnijih sportskih događaja do 21 sat.

ROSMALEN - Hrvatski tenisač Ivan Dodig plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Rosmalenu, on je u susretu 2. kola svladao Austrijanca Andreasa Haider-Maurera sa 6-4, 6-3 nakon sat i 23 minute igre. Bio je ovo prvi međusobni susret Dodiga i Haider-Maurera. U četvrtfinalu će Dodig igrati protiv Rusa Tejmuraza Gabašvilija.

LONDON - Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić nije prošla prvo kolo WTA teniskog turnira u Eastbourneu nakon što je u utorak izgubila od Ruskinje Jekaterine Makarove 6-1, 3-6, 6-4. U susretu koji je trajao sat i 42 minute, Lučić je odigrala loš prvi set da bi se u drugom setu vratila i izjednačila, no u trećem setu je Makarova, 29. tenisačica, opet bila bolja.

LONDON - Engleski prvoligaš Chelsea spreman je za hrvatskog nogometaša Luku Modrića platiti 130.000 funti tjedno, što je gotovo tri puta više od 50.000 funti koliko Luka dobija u Tottenhamu, te nudi još i svog napadača Didiera Drogbu, pišu u utorak engleski mediji. Chelsea se nada da će njihova nevjerojatna ponuda navesti Modrića, za kojeg je Tottenham platio 15 milijuna funti, da obuče plavi dres, piše "The Sun". Hrvatski nogometaš, kojeg sa Spursima veže ugovor na još tri godine, zvijezda je ljetnog prijelaznog roka u Engleskoj.

Kako pak piše "Daily Mirror", Chelsea je spreman za Modrića ponuditi i svoju napadačku zvijezdu Didiera Drogbu. Trener Tottenhama Harry Redknapp je inzistirao na tome da hrvatski nogometaš nije na prodaju, unatoč velikom interesu Chelsea i Manchester Uniteda.

MOSKVA - Legendarni nizozemski nogometaš Ruud Gullit otpušten je s mjesta trenera ruskog prvoligaša Tereka iz Groznog nakon 0-1 poraza na gostovanju kod Amkara u Permu u susretu 13. kola igranom u utorak.

"Gullit više nije trener Tereka. Nažalost, u našem klubu nije uspio pokazati svoj trenerski talent. Pod njegovim vodstvom momčad je ostvarila vrlo loše rezultate", rekao je predsjednik Tereka i lider ruske pokrajine Čečenije Ramzan Kadirov za agenciju Interfax nakon poraza u Permu.

Gullit je iznenađujuće preuzeo vođenje Tereka početkom ove godine, ali je u prvih 13 kola ruskog prvenstva s klubom iz Groznog osvojio tek 12 bodova, te ostavlja momčad na 14. poziciji na ljestvici koja broji 16 klubova.

HUTTWIL - Aktualni svjetski biciklistički prvak Thor Hushovd (Garmin) pobjednik je četvrte etape utrke "Kroz Švicarsku", četvrte najvažnije etapne utrke u kalendaru, vožene od Grindelwalda do Huttwila u dužini od 198.4 kilometara. Hushovdu je ovo bila prva ovogodišnja pobjeda, te prva otkako je početkom listopada prošle godine osvojio naslov svjetskog prvaka. Norvežanin je ciljem prošao u vremenu od 4:46:05 sati, isto je vrijeme ostvario i drugi Slovak Peter Sagan (Liquigas), dok je velika skupina biciklista koju je predvodio Talijan Marco Marcato (Vacansoleil) zaostala dvije sekunde.

Vodstvo u ukupnom redoslijedu zadržao je Talijan Damiano Cunego (Lampre) sa 54 sekunde prednosti ispred drugog Kolumbijca Mauricija Solera (Movistar), te 1:16 minuta ispred trećeg Nizozemca Baukea Molleme (Rabobank).

PRAG - Glavni grad Češke definitivno je odustao od kandidature za organizaciju Olimpijskih igara 2020. iz ekonomskih razloga, objavio je ured gradonačelnika.

"Povjerenstvo grada Praga je odlučilo prekinuti aktivnosti društva 'Olimpijski Prag' za kandidaturu s datumom 31. srpnja 2011. Ta je odluka donesena nakon procjene ekonomskih uvjeta", stoji u kratkom priopćenju.

Društvo "Olimpijski Prag" osnovali su grad Prag i Češki olimpijski odbor 2007. kako bi djelovalo s ciljem da Prag postane grad domaćin ljetnih olimpijskih igara 2016. ili 2020.

Međunarodni olimpijski odbor je 2009. domaćinstvo za OI 2016. dodijelio Riu de Janeiru, a Prag nije bio ni među četiri finalista.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙