FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 16. svibnja 2011. (Hina) - Pregled sportskih vijesti do 21 sat:

ZAGREB - Argentinac Diego Junqueira danas je u finalnom susretu Zagreb Opena nakon sat i 20 minuta igre pobijedio Brazilca Joaoa Souzu sa 6:3, 6:4. Bio je to njihov osmi međusobni susret i svi su odigrali na challengerima, a Argentinac vodi sa 5:3 u pobjedama.Finalni susret trebao se odigrati u nedjelju na teniskim teniskim terenima Mladosti, ali je zbog kiše odigran danas.

POBJEDNICI ZAGREB OPENA:

2011 – Diego Junqueira (Arg)

2010 – Juri Ščukin (Kaz)

2009 – Marcos Daniel (Bra)

2008 – Christophe Rochus (Bel)

2007 – Janko Tisarević (Srb)

2006 – Daniel Elsner (Njem)

2005 – IVAN LJUBIČIĆ (HRV)

2004 – Adrian Garcia (Čile)

2003 – Kristof Vliegen (Bel)

2002 – Luis Horna (Peru)

2001 – Jacobo Diaz (Špa)

2000 – Gaston Etlis (Arg)

1999 – Andrea Gaudenzi (Ita)

1998 – Jiri Novak (Češ)

1997 – Alberto Berasategui (Špa)

1996 – Sargis Sargsian (Arm)

ZAGREB - Više nema nikakve dvojbe, hrvatski stolnotenisač Zoran Primorac (42) osigurao je nastup na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine što će biti njegove već sedme OI. Međunarodni stolnoteniski savez (ITTF) danas je objavio listu 28 igrača i igračica koji su izborili izravan plasman u London, a na njoj se na 24. mjestu nalazi i Primorac. Nažalost, među djevojkama nema niti jedne Hrvatice koja je direktno izvadila vizu za OI. Na listi se nalaze maksimalno po dva igrača iz iste zemlje, dok će ostali vizu za London loviti kroz kvalifikacije. Za Primorca se ključnim pokazao plasman u drugo kolo nedavnog Svjetskog prvenstva u Rotterdamu. Neuništivi hrvatski stolnotenisač na svojim prvim Olimpijskim igrama nastupio je prije 23 godine u Seulu gdje je osvojio srebrnu medalju u paru s Ilijom Lupuleskuom. Bila je to ujedno i njegova prva medalja na velikim natjecanjima. Ukupno je osvojio 21 medalju na OI, SP i EP. Prije 11 godina na u Sydneyu je nosio hrvatsku zastavu na otvaranju OI.

DARUVARSKE TOPLICE - Najbolji svjetski skijaš Ivica Kostelić trenutno u Daruvarskim toplicama obavlja drugi dio postoperativne rehabilitacije. "Ivica je trenutno na Odjelu za prevenciju i liječenje sportskih ozljeda gdje pod nadzorom stručnog tima Daruvarskih toplica svakodnevno radi programirane treninge snage i jačanja mišića natkoljenice, te će koristiti sve sportsko-rekreacijske sadržaje Daruvarskih toplica", kazao je ravnatelj Daruvarskih toplica Marcel Medak. Ivica Kostelić planira ostati u Daruvarskim toplicama do 24. svibnja, a nakon kraćeg boravka u Zagrebu započet će i sa treninzima na snijegu u Švicarskoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙