FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 22. ožujka

ZAGREB, 22. ožujka 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 22. ožujka koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Predsjednik Republike Ivo Josipović primit će pobjednika Svjetskog kupa u skijanju Ivicu Kostelića (11 sati, Ured Predsjednika, Pantovčak 241).

KOPENHAGEN - Hrvatska premijerka Jadranka Kosor boravi u radnom posjetu Kraljevini Danskoj. Predsjednica Vlade RH će se tijekom posjeta sastati s predsjednikom Vlade Kraljevine Danske Larsom Rasmussenom, a razgovarat će i s predsjednikom danskog parlamenta, Folketinga, Thorom Pedersenom.

ZAGREB - Regionalnu konferenciju o infrastrukturi, logistici i transportu s glavnom temom o regionalnim logističkim potencijalima organiziraju Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, HŽ-Infrastruktura i Infoarena Grupa. Razgovarat će se o tome kako pokrenuti i financirati infrastrukturne projekte, kako zadovoljiti rastuće potrebe te povećati prihode i zaposlenost te mogu li zemlje regije u tome djelovati same ili je potrebna regionalna suradnja. Jedna od tema je mogućnost korištenja sredstava Europske unije. Na konferenciji će raspravljati dužnosnici iz zemalja EU i regije (9,00 sati, Hotel Esplanade, Mihanovićeva 1).

ZAGREB - Predsjednici Sindikata novinara Hrvatske i Hrvatskoga novinarskog društva Gabrijela Galić i Zdenko Duka te glavni sindikalni povjerenik Večernjeg lista Anton Filić održat će konferenciju za novinare u povodu početka štrajka novinara Večernjeg lista 23. ožujka i najave mirnog prosvjeda novinara 25. ožujka (11 sati, ispred Novinarskog doma, Perkovčeva 2).

ZAGREB - Hrvatske vode obilježit će Svjetski dan voda 22. ožujka (10 sati, Ulica grada Vukovara 220).

ZAGREB - Utakmica 5. kola Svjetske vaterpolske lige između Hrvatske i Grčke (18.30 sati, bazen Mladosti na Savi).

LJUBLJANA - Ruski premijer Vladimir Putin dolazi u utorak u posjet Sloveniji a uz razgovore s domaćinom, slovenskim premijerom Borutom Pahorom će se, prema najavama, na Brdu kod Kranja odvojeno sastati sa slovenskim predsjednikom Danilom Tuerkom i predsjednikom parlamenta Pavlom Gantarom.

RIJEKA - Predstavnici Sindikata turizma i usluga Hrvatske održat će konferenciju za novinare na kojoj će govoriti razlozima zbog kojih "predsezona počinje s padom broja zaposlenih u djelatnosti ugostiteljstva i turizma". (10,00 sati, Dom sindikata Franjo Belulović, Krešimirova 4).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Ivana Kutni

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙