FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za ponedjeljak, 14. ožujka

ZAGREB, 14. ožujka 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 14. ožujka koje ćemo popratiti fotografijama

ANKARA - Hrvatski predsjednik Ivo Josipović boravit će u službenom posjetu Turskoj do 15. ožujka na poziv turskog predsjednika Abdullaha Gula. Tijekom posjeta Josipović će se sastati sa svojim domaćinom Gulom i predsjednikom parlamenta Mehmetom Ali Sahinom. Također će položiti vijenac u Mauzoleju Mustafe Kemala Ataturka te će održati predavanja na Sveučilištu Bilkent u Ankari te na Sveučilištu Istanbul.

ZAGREB - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor sastat će se s izvjestiteljem za Republiku Hrvatsku u Europskom parlamentu Hannesom Swoodom i izaslanstvom Odbora za vanjske poslove u Europskom parlamentu (10 sati, Banski dvori, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - Sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća, na čijem će početku sudjelovati predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor (13 sati, Banski dvori, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - Sastanak predstavnika uglednih hrvatskih tvrtki i ministara u hrvatskoj Vladi održat će se u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva, a tema sastanka su mogućnosti novog zapošljavanja u privatnom sektoru te investicijski potencijal hrvatskog gospodarstva. Poslije sastanka predviđene su izjave za medije (u 12,00 sati TV snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka, velika dvorana Ministarstva gospodarstva, Ulica Grada Vukovara 78).

ZAGREB - Izaslanstvo Odbora za vanjsku politiku Europskog parlamenta na čelu s izvjestiteljem EP-a za Hrvatsku Hannesom Swobodom posjetit će Hrvatski sabor i sastati se sa saborskim dužnosnicima (program počinje u 11 sati u Hrvatskom saboru, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - Ministar znanosti, obrazovanja i športa Radovan Fuchs primit će u posjet slovenskog ministra visokog školstva znanosti i tehnologije Gregora Golobiča, nakon čega se očekuju izjave za medije (11,15 sati, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, Donje Svetice 38).

ZAGREB - Hrvatska seljačka stranka (HSS) održat će konferenciju za novinare o aktualnoj političkoj situaciji i primanju novih članova u stranku. Na konferenciji se očekuju predsjednik HSS-a Josip Friščić, glavni tajnik stranke Nenad Matić i predsjednik zagrebačke organizacije HSS-a Darko Vuletić (10 sati, središnjica HSS-a, Zvonimirova 17/III).

ZAGREB - Završna svečanost dodjele priznanja za doprinos uspješnom nastupu Republike Hrvatske na Svjetskoj izložbi EXPO 2010 u Šangaju, Narodnoj Republici Kini, održat će se u ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija. Tom prigodom bit će predstavljen projekt zajedničkog hrvatsko-slovenskog nastupa na Svjetskoj izložbi EXPO 2012 u Yeosu u Republici Koreji (u 11 sati, MVPEI, Trg N. Š. Zrinskog 7-8).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Tamara Šprihal

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙