FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za utorak, 8. ožujka

ZAGREB, 8. ožujka 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 8. ožujka koje ćemo popratiti fotografijama:

PRAG - Na poziv češkog predsjednika Vaclava Klausa, hrvatski predsjednik Ivo Josipović boravit će u dvodnevnom službenom posjetu Češkoj.

ZAGREB - Okrugli stol "Žene na radnom mjestu u Hrvatskoj: izazovi i prilike" povodom obilježavanja 100. godišnjice međunarodnog praznika Dana žena. Organizatori su Ujedinjeni narodi u Hrvatskoj, Ministarstvo bitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Međunarodni klub žena Zagreb, Global Compact, UN-ova inicijative za društveno odgovorno poslovanje u Hrvatskoj. Skup će uvodnim govorom otvoriti koordinatorica UN-a u Louisa Vinton (11,30 sati hotel Sheraton).

ZAGREB - SDP-ova konferencija za novinare o poboljšanju žena na tržištu rada, a govorit će predsjednica Socijaldemokratskog foruma žena Hrvatske Gordana Sobol i saborski zastupnik Daniel Mondekar (10 sati, SDP).

ZAGREB - Svečanost dodjele nagrade Zagrepčanka godine Đurđici Krnjak u povodu Međunarodnog dana žena. Nagradu dodjeljuje Grad Zagreb na Međunarodni dan žena, na temelju javnog natječaja, a mogu je dobiti građanke Grada Zagreba koje su svojim djelovanjem pridonijele afirmaciji žena u društvu i javnosti te ženskih prava i ravnopravnosti spolova (11 sati,

Starogradska vijećnica).

ZAGREB - U organizaciji HNS-a polaganje cvijeća u povodu Dana žena, na biste sestara Baković u Prolazu sestara Baković. Polaganju će biti nazočni predsjednik HNS-a Radimir Čačić,

predsjednica Kluba zastupnika HNS-HSU Vesna Pusić i drugi (16 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙