FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za petak, 18. ožujka

ZAGREB, 18. ožujka 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 18. ožujka koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor upisat će se u Knjigu žalosti, u Veleposlanstvu Japana u Zagrebu (9 sati).

VARAŽDIN - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor sudjelovat će na svečanoj akademiji u povodu obilježavanja 20. godišnjice osnutka SJP "Roda" (12 sati, Gradskoj športskoj dvorani na Dravi).

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatskog helsinškog odbora za ljudska prava na temu "Masovno kršenje ustavnih i zakonskih prava hrvatskih građana čiju povredu prava čine institucije koje provode Ovršni zakon" (12 sati).

ZAGREB - Konferencija za tisak Ureda za upravljanje u hitnim situacijama na temu "Nuklearna opasnost za grad Zagreb". Na konferenciji će se obratiti Vladimir Paar, Mladen Vrtar te pročelnik Ureda Pavle Kalinić (12 sati).

ZAGREB - U Ministarstvu turizma bit će održana konferencija za novinare u povodu nedavno donesenih provedbenih akata Zakona o turističkom i ostalom građevinskom zemljištu neprocijenjenom u postupku pretvorbe i privatizacije. Konferenciji će prethoditi sastanak ministara turizma i pravosuđa Damira Bajsa i Dražena Bošnjakovića s čelnicima Udruge poslodavaca u hotelijerstvu i Kamping udruženja Hrvatske (11 sati).

VODICE - Tradicionalna, 13. međunarodna manifestacija maslinara i uljara "Noćnjak 2011" ove se godine održava u Vodicama, a tijekom tri dana, do nedjelje 20. ožujka, održat će se i sajam opreme, alata i repromaterijala, bit će otvorena burza maslinovog ulja, održat će se nekoliko okruglih stolova i predavanja o maslinarstvu kao poljoprivrednoj i gospodarskoj djelatnosti, a bit će uručena i priznanja za kvalitetu ulja. Manifestaciju organizira Zadružni savez Dalmacije, a "Noćnjak 2011" otvorit će, kako je najavljeno, potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Petar Čobanković (10 sati, Vodice).

ZAGREB - Utakmica 22. kola Prve HNL: Hrvatski dragovoljac - Karlovac (17 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Ivana Kutni

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙