FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vaba banka ostvarila neto dobit od 3,2 milijuna kuna

ZAGREB, 29. listopada 2010. (Hina) - Vaba banka Varaždin u devet mjeseci ove godine ostvarila je neto dobit u iznosu od 3,2 milijuna kuna, dok je ukupna imovina na dan 30. rujna iznosila 1,4 milijarde kuna, izvijestili su iz te banke.

Kamatni prihod ostvaren u devet mjeseci ove godine iznosi 75 milijuna kuna, dok su kamatni rashodi iznosili 41,3 milijuna kuna.

Najznačajniji dio odnosi se na kamatne rashode od stanovništva u iznosu od 29,4 milijuna kuna koji su u odnosu na isto razdoblje prošle godine porasli za 34,3 posto kao posljedica povećanja štednje stanovništva.

Neto kamatni prihod iznosio je 33,7 milijuna kuna, što je 11,9 posto više u odnosu na isto razdoblje lani, a neto prihod od provizija i naknada iznosio je 2,9 milijuna kuna.

Ukupna imovina Banke na dan 30. rujna iznosi 1,4 milijardi kuna, što predstavlja povećanje od 15,6 posto, pri čemu su krediti povećani za 70,3 milijuna kuna, odnosno 8,7 posto.

Ukupni kapital Banke iznosi 155,4 milijuna kuna, a Banka danas posluje kroz dva financijska centra i 11 poslovnica u pet županija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙