FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebački taksisti o danas započetu štrajku

ZAGREB, 21. listopada 2010. (Hina) - Udruga Radio taksi Zagreb, koja okuplja više od 1000 zagrebačkih taksista koji su od pet u jutro u štrajku, priopćila je da od Gradske skupštine traži da se osnuje radno tijelo koje će s njezinim predstavnicima razmotriti kvalitetan prijedlog nove gradske odluke o taksi prijevozu.

U priopćenju nije rečeno do kada će štrajk trajati i jesu li već s gradskom skupštinom kontaktirali glede svojeg zahtjeva.

Kako je poznato, navodi se u priopćenju, Radio taksi Zagreb od jutros je štrajku, jer sada predsjednik skupštine Boris Šprem svojim porukama osporava i zahtjeve taksista koje je do sada smatrao neupitnim i opravdanim.

Šprem nas je na sastanku svoga radnog tijela uputio u gradsko poglavarstvo, gdje smo štrajkom izborili da se usklade sve prijeporne točke, osim dvaju otvorenih pitanja za koja je i sam Šprem zahtijevao da ostanu otvorena kako bi se razmotrila s njegovim radnim tijelom, navode taksisti. Riječ je o cijeni i broju taksija, objašnjavaju.

Kako je očito da Šprem sada nije spreman provesti ono što je zahtijevao, sada tražimo da se sastavi skupštinsko radno tijelo od predstavnika svih stranaka, koje će s predstavnicima taksista razmotriti kvalitetan prijedlog nove gradske odluke o taksi prijevozu, stoji u današnjem priopćenju zagrebačkih taksista.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙