FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 4,30 sati

ZAGREB, 26. prosinca 2006.(Hina) - Donosimo pregled vijesti iz Hrvatske do 4,30 sati.
ZAGREB, 26. prosinca 2006.(Hina) - Donosimo pregled vijesti iz Hrvatske do 4,30 sati.

PULA - Jedan je motociklist, čiji identitet još uvijek nije poznat, poginuo jučer u teškoj prometnoj nesreći koja se u 17,15 sati dogodila na cesti Pula - Vodnjan između Pule i mjesta Galižana, priopćila je večeras istarska policija. Do nesreće je došlo kada su se sudarili osobni automobil ford fiesta pulskih registarskih oznaka kojim je upravljao 41-godišnji R.B. iz Pule i motocikl suzuki. U nesreći je na mjestu događaja poginuo motociklist.

ZAGREB - Tradicionalni 18. po redu koncert "Božić u Ciboni" s kojega je sav prihod namijenjen obnovi zagrebačke katedrale, održan je sinoć u dvorani Košarkaškog centra Dražen Petrović u Zagrebu. Prvi koncert održan je 1989. na inicijativu ondašnjeg zagrebačkog nadbiskupa kardinala Franje Kuharića. Najljepše božićne pjesme na večerašnjem koncertu izveli su vodeći solisti, zborovi i ansambli: Arsen Dedić, Ćiro Gašparac, Goran Karan, Ivanka Boljkovac, Zorica Kondža , Đuka Čaić, Đani Stipaničev, Mira Vlahović, Renata Sabljak, Ansambl Lado, Klapa Grdelin, Golubići mira - dječji zbor iz Međugorja, Kvartet Gubec i drugi. Izvođače su pratili Simfonijski i Tamburaški orkestri HRT-a pod ravnanjem Alana Bjelinskog, Siniše Leopolda, Đele Jusića i Tomislava Uhlika. Uz Košarkaški klub Cibonu organizatori koncerta su HRT, Glas koncila, Zagrebačka nadbiskupija i Poglavarstvo Grada Zagreba.

ZAGREB - U Zagrebu će se danas održati konferencija za novinare u povodu hrvatske premijere animirano-igranog filma "Arthur u zemlji Minimoya" na kojoj će sudjelovati i sam autor filma, slavni francuski redatelj Luc Besson. Na konferenciji će sudjelovati i Veno Parašilovac - hrvatski Arthur, odnosno dječak koji je posudio (hrvatski) glas glavnom liku iz filma, Ivana Wagner - redateljica hrvatske verzije filma te Hrvoje Krstulović i Silvija Manestar - direktor i direktorica marketinga tvrtke Blitz. "Arthur u zemlji Minimoya" novi je Bessonov film, koji je nastajao čak pet godina i koji je postavio nove standarde u korištenju posebnih efekata na filmu. Hrvatska premijera filma održat će se u 20 sati u multipleksu Blitz Cinestar u Zagrebu. Crvenim tepihom uz hrvatske glumce koji su svoj glas posudili likovima iz filma prošetat će i sam redatelj Luc Besson.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙