FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 1. prosinca 2006. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 1. prosinca 2006. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

MOSKVA - Nakon prvoga dana finalnom meča Davis Cupa za tenisače između Rusije i Argentine rezultat je 1-1. Rusija je povela zahvaljujući Nikolaju Davidenku koji je sa 6-1, 6-2, 5-7, 6-4 svladao Juana Ignacija Chelu, da bi na 1-1 poravnao David Nalbandian koji je sa 6-4, 6-4, 6-4 bio bolji od Marata Safina. Za subotnju igru parova prijavljeni su Dmitrij Tursunov i Mihail Južnji za Rusiju, te Agustin Calleri i David Nalbandian za Argentinu. Posljednjeg dana, u nedjelju, trebali bi igrati Davidenko - Nalbandian i Safin - Chela.

STOCKHOLM - Bivši švedski nogometni reprezentativac i zvijezda Celtica i Barcelone, Henrik Larsson (35) karijeru će nastaviti u redovima Manchester Uniteda. Larsson će u redove "Crvenih vragova" doći na tromjesečnu posudbu iz švedskog Helsingborga u koji je stigao početkom sezone iz Barcelone.

"Manchester me želio i ranije i sretan sam što ću nositi dres još jednog nogometnog velikana. Svjestan sam da neću igrati svaku utakmicu, no radujem se svakoj minuti u dresu ManU-a," kazao je Larsson. Menadžer Manchestera, Alex Fergusson trenutačno na raspolaganju ima četvoricu napadača - Wayne Rooneya, Louisa Sahu, Ole Gunnar Solskjaera i Alan Smith, te nekoliko klinaca. Međutim, Solskjaer i Smith ove sezone imaju problema s ozljedama, pa je sir Alex svjestan da u borbi za naslov prvaka s Chelseaom treba još jednog iskusnog napadača.

ZAGREB - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić primio je danas izaslanstvo atletske reprezentacije Hrvatskog športskog saveza invalida u povodu nedavno održanog Svjetskog prvenstva u atletici za osobe s invaliditetom. Na tom prvenstvu hrvatska atletska reprezentacija osvojila je dvije zlatne i jednu brončanu medalju.

U izaslanstvu su bili Marija Iveković, osvajačica zlatne medalje u skoku u dalj i brončane medalje u bacanju diska i Vedran Lozanov, osvajač zlatne medalje na 5.000 metara. Predsjednik Mesić čestitao im je na sportskim uspjesima i podržao njihovu želju da se izgradi sportski objekt gdje bi mogle trenirati osobe s invaliditetom, stoji u priopćenju iz Ureda predsjednika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙