FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 21. prosinca

ZAGREB, 21. prosinca 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 21. prosinca.
ZAGREB, 21. prosinca 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 21. prosinca.

ZAGREB - Državni zavod za intelektualno vlasništvo obilježit će na prigodnoj svečanosti 15. godišnjicu rada (10 sati, Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, - kino dvorana, Ulica grada Vukovara 78).

ZAGREB - Agencija Hendal i poslovni tjednik Lider predstavit će na konferenciji za novinare rezultate Hendal - Liderova indeksa poslovnog optimizma (HLIPO) za studeni te dati komentar 18 mjesečnog kretanja vrijednosti indeksa (11 sati, Hendal, Žerjavićeva 13).

ZAGREB - Na trećoj redovnoj sjednici Sabora Hrvatske voćarske zajednice raspravljat će se o tekućim i razvojnim problemima hrvatskog voćarstva te o radu zajednice (10 sati, HGK, Komora Zagreb, Draškovićeva 45).

ZAGREB - Čelnici tvrtke Oglasnik objavit će na konferenciji za novinare najnovije vijesti o širenju poslovanja Oglasnika na tržištu oglašavanja i zapošljavanja (11 sati, Avenija Većeslava Holjevca 40).

ZAGREB - Trgovačka kuća Hipermarketi Coop predstavit će na konferenciji za novinare ovogodišnje poslovne rezultate (11 sati, Hotel Palace, Strossmayerov trg 10).

ZAGREB - Kako je već postalo uobičajeno unazad par godina, i ova će godina za hrvatsko tržište kapitala biti rekordna po nizu pokazatelja, no glavna će joj obilježja ipak ostati najveća korporativna akcija u njegovoj povijesti - preuzimanje Plive od strane američkog Barra, kao i jedno od najiščekivanijih uvrštenja, ono dionica Ine. Zahvaljujući natjecanju isladskog Actavisa i američkog Barra Pliva tako ovu godinu završava kao daleko najtrgovanija hrvatska dionica, s prometom od oko 3,8 milijardi kuna (uz udvostručenu cijenu), što čini više od trećine ukupnog prometa dionicama u 2006. godini. Ujedno, to je i gotovo trostruko više u odnosu na iduću dionicu na listi najlikvidnijih - povlaštenu dionicu Adris grupe, s nešto više od milijarde kuna prometa, odnosno pet puta više u odnosu na oko 660 milijuna kuna prometa Podravkom.

Urednica: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

faks: 017 4808 821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙