FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za ponedjeljak, 4. prosinca

ZAGREB, 4. prosinca 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 4. prosinca.
ZAGREB, 4. prosinca 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 4. prosinca.

ZAGREB - Ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Branko Vukelić sa suradnicima te predstavnicima Deutsche Gesellschaft für Technische Zusammenarbeit (GTZ) predstavit će "Cluster Management - Priručnik za praksu". Priručnik je izrađen u okviru programa "Poticanja gospodarstva i zapošljavanja", a namijenjen je prije svega klaster menadžerima, ali i svim čitateljima koje zanima tematika klastera i upravljanja klasterima. Iskustva iz višegodišnje prakse autora, stručnjaka za poticanje gospodarstva i klastera podijeljena su u dva dijela: pregled, koji prikazuje osnove klaster menadžmenta te zbirku alata u kojoj su sakupljeni svi materijali i instrumenti potrebni klaster menadžerima (9,30 sati, Ministarstvo gospodarstva, Vukovarska 78).

ZAGREB - Na konferenciji za novinare Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva bit će predstavljena manifestacija "Dani Dalmacije u Zagrebu", koja za cilj ima predstaviti Dalmaciju kao turističko odredište. U dva jesenska vikenda, 8.,9. i 10. prosinca te 15.,16. i 17. prosinca, Zagrepčanima i njihovim gostima bit će predstavljene posebnosti četiriju dalmatinskih županija, odnosno njihova gastronomska, enološka i kulturna ponuda. Manifestacija se odvija u sklopu projekta "Hrvatska Hrvatskoj" kojoj je cilj predstavljanje i zbližavanje obalne i središnje Hrvatske (11,00 sati, Ministarstvo poljoprivrede, Vukovarska 78).

ZAGREB - Hrvatska elektroprivreda (HEP) i Klinički bolnički centar Zagreb potpisat će Okvirni ugovor o opskrbi električnom i toplinskom energijom te upravljanjem cjelokupnom energetikom na lokaciji Rebro (12,00 sati, HEP, Vukovarska 37).

ZAGREB - Potpisivanje Sporazuma o partnerstvu između tvrtki Hrvatskih telekomunikacija i Microsoft Hrvatska. Sporazum će predstaviti i potpisati predsjednik Uprave T-HT-a Ivica Mudrinić i direktor Microsoft Hrvatska Davor Majetić (12,00 sati, Hotel The Westin, Kršnjavoga 1).

Urednica: Nevenka Brčić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

mail: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙