FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

ZAGREB, 20. prosinca 2006. (Hina) - Pregled vijesti do 12,30 sati:
ZAGREB, 20. prosinca 2006. (Hina) - Pregled vijesti do 12,30 sati:

VAL D'ISERE - Američka skijašica Lindsey Kildow pobjednica je današnjeg spusta Svjetskog kupa u francuskom Val d'Isereu. Druga je njena sunarodnjakinja Julia Mancuso (+1,24), a na trećem mjestu nalazi se Šveđanka Anja Paerson (+1,44).

BORMIO - Međunarodna skijaška federacija (FIS) objavila je da će talijanski Bormio ugostiti otkazanu utrku muškog spusta Svjetskog kupa, koja se početkom prosinca trebala održati u francuskom Val d'Isereu. Tako će se u Bormiju umjesto jednog održati dva spusta, 28. i 29. prosinca.

NEW YORK - Vodstva košarkaških NBA momčadi Philadelphia 76ersa i Denver Nuggetsa postigli su dogovor u vezi transfera Allena Iversona (31). Iverson odlazi u Denver, a Sixersi će za njega dobiti Andrea Millera i Joea Smitha, te dva izbora u prvom krugu drafta sljedeće godine. Nezadovoljan rezultatima svoje momčadi Iverson je od vodstva Sixersa zatražio da ga prodaju u neki drugi klub. Iversonov novi poslodavac morat će duboko posegnuti u novčanik, budući da on godišnje zarađuje oko 20 milijuna dolara. Iversonu je ovo 11. sezona u NBA ligi, a čitavu dosadašnju karijeru proveo je u Sixersima. Četiri puta bio je najbolji strijelac NBA lige.

NEW YORK - Rezultati košarkaške NBA lige:

Chicago Bulls - Los Angeles Lakers 94:89

Phoenix Suns - Toronto Raptors 115:98

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙