FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

ZAGREB, 28. studenog 2006. (Hina) - Pregled događaja do 12,30 sati:
ZAGREB, 28. studenog 2006. (Hina) - Pregled događaja do 12,30 sati:

HAMBURG - Njemački nogometni prvoligaš HSV, koji se na prvenstvenoj ljestvici nalazi u zoni ispadanja, morat će u zimskom prijelaznom roku potražiti pojačanja, objavio je prvi čovjek HSV-a Dietmar Beiersdorfer. Prema pisanju njemačkog tiska, HSV je pokazao interes za hrvatskog reprezentativca Ivana Klasnića, koji je izgubio mjesto u prvoj postavi Werdera. No, sportski direktor Werdera Klaus Allofs ističe da Klasnić nije na prodaju, te da ostaje u klubu do isteka ugovora, odnosno do ljeta sljedeće godine. HSV je prošle sezone odlično igrao u njemačkom prvenstvu, te je izborio ulazak u Ligu prvaka. No, ove je sezone sve krenulo naopako, momčad su poharale ozljede, u Ligi prvaka izgubili su svih pet utakmica, a na prvenstvenoj ljestvici nalaze se u zoni ispadanja.

NEW YORK - Rezultati košarkaške NBA lige:

Miami Heat - Philadelphia 76ers 103:91

Dallas Mavericks - Minnesota Timberwolves 93:87

Golden State Warriors - San Antonio Spurs 111:102

Utah Jazz - Orlando Magic 75:88

(Giriček - u 10 minuta upisao je 2 koša, 1 skok i 1 asistenciju)

KIJEV - U posljednjem susretu 16. kola ukrajinskog nogometnog prvenstva Šahtar je na gostovanju pobijedio Krivbas Krivij Rih 1:0. Strijelac jedinog pogotka bio je Vorobej u 80. minuti. Hrvatski reprezentativci Stipe Pletikosa i Darijo Srna nisu nastupili za Šahtar.

LJUBLJANA - Slovenska nogometna reprezentacija ostala je bez izbornika, budući da je sporazumno raskinut ugovor sa Brankom Oblakom (59). "Vrijeme je za promjene", izjavio je predsjednik Slovenskog nogometnog saveza Rudi Zavrl. Oblak je vodio slovensku reprezentaciju od svibnja 2004. godine. Za njegovog mandata Slovenija je upisala šest pobjeda, sedam neodlučenih ishoda i deset poraza. Slovenci nisu uspjeli izboriti plasman na SP u Njemačkoj, a loše im ide i u kvalifikacijama za EP 2008. U tri kvalifikacijske utakmice zabilježili su dva poraza i jednu pobjedu. Izgubili su u gostima od Bugarske i Bjelorusije, a kod kuće su pobijedili Luksemburg. Novi izbornik trebao bi biti imenovan u prosincu, a kao najizgledniji kandidat slovi bivši kapetan reprezentacije Darko Milanič.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙