FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

ZAGREB, 13. prosinca 2006. (Hina) - Pregled događaja do 12,30 sati:
ZAGREB, 13. prosinca 2006. (Hina) - Pregled događaja do 12,30 sati:

TOKIO - Brazilski nogometni savez danas će u Tokiju službeno predati svoju kandidaturu za SP 2014. godine, objavio je predsjednik Brazilskog saveza Ricardo Teixeira. Teixeira će brazilsku kandidaturu predati predsjedniku Fife Josephu Blatteru. Predaja kandidature dogodit će se Tokiju, jer se u Japanu trenutno održava Svjetsko klupsko prvenstvo. Prema rotacijskom sustavu Fife, Južna Amerika bi trebala biti domaćin SP 2014. godine. Rok za predaju kandidatura ističe u ponedjeljak, 18. prosinca, a zasad je samo Brazil najavio kandidaturu. Fifa će odluku o domaćinu SP 2014. donijeti 7. studenoga sljedeće godine. Brazil je bio domaćin SP 1950. godine.

MADRID - Real Madrid najavio je tužbu protiv francuskog dnevnika "Le Monde" u kojem je nedavno objavljeno da je Real surađivao sa kontroverznim liječnikom dr. Eufemianom Fuentesom, koji je pod istragom jer je mnoge vrhunske sportaše opskrbljivao dopingom. Real ističe da nikad nije surađivao sa dr. Fuentesom, te da su dokumenti na koje se poziva "Le Monde" najobičniji falsifikati. Real se tako pridružio Barceloni, koja je već ranije najavila tužbu protiv "Le Mondea". Francuski dnevnik objavio je da su Real i Barcelona pripreme za sezonu 2005/2006. napravili po programu dr. Fuentesa. U spornom tekstu za suradnju sa dr. Fuentesom optužuju se još i Valencija te Betis.

NEW YORK - Rezultati košarkaške NBA lige:

Golden State Warriors - Sacramento Kings 126:113

Atlanta Hawks - Denver Nuggets 87:100

Houston Rockets - Los Angeles Lakers 94:102

Milwaukee Bucks - Seattle SuperSonics 94:93

(Markota - nije igrao)

RIM - Trener talijanskog nogometnog prvoligaša Fiorentine Cesare Prandelli (49) dobio je godišnju nagradu za najboljeg trenera na Apeninima. Prandelli je dobio nagradu "Panchina d"Oro" u izboru samih nogometnih trenera, dok je "Srebrna klupa" pripala Antoniju Sodi koji je predvodio Speziju Calcio 1906 do prvog plasmana u drugu ligu nakon 55 godina. Posebna nagrada uručena je Marcellu Lippiju, bivšem izborniku svjetskih prvaka Talijana. Bivši trener Atalante, Leccea, Verone, Venezie, Parme i Rome, preuzeo je Fiorentinu u srpnju prošle godine i već u prvoj sezoni predvodio je klub do četvrtog mjesta u Serie A. Fiorentina je kasnije kažnjena oduzimanjem 15 bodova zbog čega je izgubila mjesto u Ligi prvaka. "Viole" trenutačno zauzimaju 16. mjesto sa 11 bodova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙