FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 20. prosinca

ZAGREB, 20. prosinca 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 20. prosinca.
ZAGREB, 20. prosinca 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 20. prosinca.

ZAGREB - U Hrvatskoj gospodarskoj komori bit će predstavljeno Nacionalno izvješće o poslovnim očekivanjima, odnosno prognoze i predviđanja hrvatskih gospodarstvenika vezanih za ostvarenje ukupnih prihoda, investicija, zaposlenosti i poslovne klime u sklopu Eurochambresovog Ekonomskog istraživanja za 2007. godinu. Izvješće će na susretu s novinarima predstaviti direktorica Centra za makroekonomske analize HGK Jasna Belošević-Matić (11,00 sati, HGK, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Petar Čobanković susrest će se s predstavnicima udruga poljoprivrednih proizvođača, a tema sastanka bit će analiza godine na izmaku te osvrt na nadolazeću godinu. (14,00 sati, Ministarstvo, Ulica grada Vukovara 78)

ZAGREB - Na sjednici Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice (HTZ) bit će, među ostalim, predstavljen Strateški marketinški plan hrvatskog turizma za razdoblje od 2008. do 2012. godine. (10,00 sati). Potom će se održati 7. Sabor HTZ-a na kojem će, među ostalim, biti riječi o turističkoj 2006. godini i stanju na tržištima. (11,30 sati, Hotel Sheraton, Kneza Borne 2)

ZAGREB - Na promociji novog izdanja publikacije tvrtke TO ONE Javna dionička društva, koja donosi i posebnu analizu o tome koliko vrijede dionice Ine, vodeći hrvatski analitičari ocijenit će stanje na domaćem tržištu kapitala te iznijeti očekivanja za narednu godinu. (11,00 sati, Hotel Esplanade, Kneza Borne 2).

ZAGREB - Predstavnici trgovačkih tvrtki Merkator Hrvatska i Plodine potpisat će Društveni ugovor o osnivanju društva Mercator-Plodine d.o.o. (10,00 sati, Hotel Sheraton, Kneza Borne 2)

ZAGREB - Osiguravajuće društvo Kvarner Wiener Staedtische predstavit će na konferenciji za novinare poslovne rezultate u ovoj godini, kao i planove za 2007. godinu. (11,00 sati, KWSO, Slovenska 24)

ZAGREB - Vrijednost izvršenih građevinskih radova koje su u inozemstvu obavile hrvatske građevinske tvrtke u prvih devet mjeseci ove godine iznosila je 556,72 milijuna kuna, što je za 16,8 posto manje nego u istom razdoblju prošle godine, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku. Istodobno, vrijednost novih narudžbi građevinskih radova domaćih građevinara za izvođenje na gradilištima u inozemstvu u prvih devet mjeseci, iznosi 1,54 milijarde kuna, što je za 123,9 posto više u odnosu na isto vrijeme 2005. godine.

Urednica: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

mail: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙