FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Javni poziv na upis 2. tranše obveznica Grada Splita

ZAGREB, 18. prosinca 2006. (Hina) - Javni poziv na upis 2. tranše obveznica Grada Splita
ZAGREB, 18. prosinca 2006. (Hina) - Javni poziv na upis 2. tranše obveznica Grada Splita

HINA - Financijski servis

Grad Split izdat će 28. prosinca ove godine javnom ponudom 2. tranšu obveznica u vrijednosti od četiri milijuna eura u kunskoj protuvrijednosti, a koje dospijevaju 24. srpnja 2013., godišnje kamatne stope od 4,5625 posto, navodi se u priopćenju Grada Splita koje prenosi Zagrebačka burza.

Cijena izdanja 2. tranše obveznica utvrdit će se na temelju tržišne cijene izdanja 1. tranše obveznica, a investitori će bit na vrijeme upoznati s konačnim prinosom i cijenom izdanja 2. tranše obveznica, kako bi svoju obvezujuću ponudu mogli donijeti na temelju svih karakteristika obveznica.

U priopćenju Grada Splita navodi se kako je Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (Hanfa) 14. prosinca odobrila Prospekt izdanja 2. tranše obveznica Grada Splita i objavljivanje podataka iz Prospekta pri uvrštenju Obveznica u prvu kotaciju (Službeno tržište) Zagrebačke burze. Razdoblje upisa obveznica trajat će pet radnih dana od 18. do 22. prosinca.

Obveznice će biti uvrštene u prvu kotaciju (Službeno tržište) Zagrebačke burze gdje će, zajedno sa 1. tranšom, činiti integralno izdanje obveznica ukupnog iznosa osam milijuna eura.

Agent i pokrovitelj izdanja obveznica je Zagrebačka banka, navodi se u priopćenju Grada Splita.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙