FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

ZAGREB, 14. studenog 2006. (Hina) - Pregled događaja do 12,30 sati:
ZAGREB, 14. studenog 2006. (Hina) - Pregled događaja do 12,30 sati:

MONAKO - Međunarodna atletska federacija (IAAF) suspendirala je na neodređeno vrijeme Alžirski atletski savez, objavio je u ponedjeljak navečer IAAF. Suspenzija je uslijedila zbog miješanja alžirskih vlast u rad tamošnjeg Atletskog saveza. Naime, alžirski ministar sporta Yahia Guidoum raspustio je Alžirski atletski savez, te je imenovao privremeno vodstvo Saveza. Zbog ove suspenzije alžirski atletičari neće moći sudjelovati na međunarodnim natjecanjima. Međunarodna atletska federacija se vrlo rijetko odlučuje na ovakve korake i ovo je tek treći slučaj suspenzije jednog nacionalnog atletskog saveza. U 70-tim godinama prošlog stoljeća suspenziju je zbog politike aparthejda zaradila Južnoafrička Republika, a u nedavnoj prošlosti to se dogodilo Afganistanu za vrijeme talibanske vladavine.

KOPENHAGEN - Na velikoj svečanosti Danskog nogometnog saveza u ponedjeljak navečer 42-godišnji Michael Laudrup proglašen je za najboljeg danskog nogometaša svih vremena. U konkurenciji za ovu nagradu bili su još Allan Simonsen, Peter Schmeichel i Preben Elkjaer. Michael Laudrup je tijekom bogate karijere igrao za Juventus, Barcelonu, Real Madrid i Ajax. Za dansku reprezentaciju skupio je 104 nastupa, a igračku karijeru okončao je 1998. godine. Protekle četiri sezone bio je trener Brondbya.

NEW YORK - Rezultati košarkaške NBA lige:

Boston Celtics - Orlando Magic 89:92

New Jersey Nets - Seattle SuperSonics 113:119

New York Knicks - Cleveland Cavaliers 96:102

STOCKHOLM - Veznjak Arsenala Fredrik Ljungberg proglašen je za najboljeg švedskog nogometaša u ovoj godini. Ljungberg je najzaslužniji za proboj švedske reprezentacije u osminu finala SP u Njemačkoj, a sa Arsenalom je igrao u finalu Lige prvaka. To mu je drugo priznanje za najboljeg švedskog nogometaša godine, prvo je zaradio 2002.

MONAKO - Svjetski rekorder na 100m Jamajćanin Asafa Powell (23) objavio je da će propustiti dvoranski dio atletske sezone. "Zbog vrućine u dvoranama postoji velika opasnost od ozljeda. Uostalom, želim se što bolje pripremiti za SP u Osaki, koje je u kolovozu sljedeće godine", izjavio je Asafa Powell. Najbolji sprinter današnjice nagovijestio je da bi sljedeće sezone mogao u svoj raspored uključiti i nekoliko utrka na 200m.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙