FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

ZAGREB, 4. studenog 2006.(Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 12,30 sati
ZAGREB, 4. studenog 2006.(Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 12,30 sati

ŠIBENIK - U organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH (UDVDR) u hotelskom naselju Solaris u Šibeniku danas se održava 11. Svehrvatsko športsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata "Šibenik 2006.". Jednodnevno natjecanje, na kojem sudjeluje 1.165 članova UDVDR-a iz cijele Hrvatske, otvorila je potpredsjednica Vlade RH i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor. Upozorivši da branitelji ne bi trebali biti briga samo ministarstva branitelja, već i drugih ministarstava, Vlade te lokalne i područne samouprave, Kosor je izvijestila da je ove godine dovršeno 360 stanova za branitelje, od kojih su neki početi još 1998. godine. U Šibeniku je održan i izvještajni Sabor UDVDR-a, na kojem je predsjednik UDVDR-a general Dečak upozorio na probleme s kojima se suočavaju hrvatski branitelji.

NETRETIĆ - Sa zgrade Osnovne škole u Netretiću nepoznati su počinitelji između 31. listopada i 3. studenog ukrali 25 metara bakrenog oluka i 20 metara bakrenih odvodnih cijevi, priopćeno je danas iz Policijske uprave karlovačke. U proteklih nekoliko mjeseci te posebno u proteklih 10 dana u Karlovačkoj županiji su česte krađe bakra - od primjerice krađa bakrenih oluka sa crkvenih i školskih objekata te crkvenih zvona, do krađa spomenika od bronce. Policija intenzivno traga za počiniteljima, dio ukradenih predmeta i počinitelja je pronađen, doznaje se u Operativno-komunikacijskom centru 92 u Karlovcu.

MAKARSKA - Na najvišem vrhu Biokova, Svetom Juri, jutros je izmjerena temperatura od 10 stupnjeva ispod nule, a najniža noćašnja bila je minus 13 stupnjeva Celzija, doznaje se od dežurnog tehničara na odašiljaču HRT-a Gorana Mucića. Na Makarskom primorju već treći dan puše bura - jutros je izmjerena prosječna brzinom od 45, a na udare do 85 kilometara na sat.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙