FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 15,30 sati

ZAGREB, 1. studenog 2006. (Hina) - Pregled vijesti do 15,30 sati.
ZAGREB, 1. studenog 2006. (Hina) - Pregled vijesti do 15,30 sati.

ZAGREB - Dvadesetpetogodišnja djevojka Ivana Nekić, koja je jučer teško ozlijeđena u prometnoj nesreći kod trešnjevačke tržnice u Zagrebu, u dubokoj je komi i liječnici se i dalje bore za njezin život, doznaje se danas u Bolnici sestara milosrdnica. Dežurni liječnik dr. Tomislav Halapir izjavio je da je djevojka zadobila višestruko nagnječenje mozga i za sada ne reagira ni na kakvu terapiju.

ZAGREB - Zagrebački DC ocijenio je danas da je za jučerašnju nesreću na Trešnjevci (u kojoj je ozlijeđeno osam osoba) te posebno za onu na Malešnici (u kojoj je poginula djevojčica) odgovorno Gradsko poglavarstvo. One nisu slučajne i plod su nerješavanja prometnog kaosa u Zagrebu kojemu gradonačelnik Milan Bandić sa svojim aktivnostima još dodatno pridonosi, tvrdi DC u priopćenju. DC smatra da Gradski ured za promet i gradska vlast nisu učinili sve u svrhu bolje regulacije prometa i prepoznavanja kritičnih točaka poput te na Malešnici gdje bi postavljanjem ležećih policajaca danas bio spašen život jedne djevojčice. DC stoga zahtijeva da odgovaraju i gradonačelnik i nadležne službe te od predsjednice Tatjane Holjevac zahtijeva sazivanje Gradske skupštine na temu "prometnog kaosa u Zagrebu".

PLAŠKI - U Plavča Dragi u općini Plaški jutros je u naletu vlaka poginula 74-godišnja Nedjeljka Momčilović, priopćila je PU karlovačka. Očevidom policije i Hrvatskih željeznica utvrđeno je da je riječ o nesretnom slučaju, a ne samoubojstvu, budući da je žena išla prugom prema obližnjem groblju u mjestu Blata. Na nesretnu je ženu u 8,25 sati naletio nagibni putnički vlak koji je vozio prema Splitu. Željeznički je promet bio u zastoju do 10,33 sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙