FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

ZAGREB, 7. listopada 2006. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 12,30 sati.
ZAGREB, 7. listopada 2006. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 12,30 sati.

PULA - U pulskom brodogradilištu Uljanik danas je porinut u more trenutačno najveći "car carrier" brod na svijetu, osposobljen za prijevoz 7000 automobila i kamiona "Hoegh Delhi". Brod ima 13 paluba, od toga su dvije prilagodljive, a površina garaža iznosi 58.819 četvornih metara. "Hoegh Delhi" prvi je od dva ugovorena jednaka broda za norveškoga naručitelja "P. D. Gram & Co." iz Osla, dužine 199 metara, širine 32 metra, te nosivosti 16.700 tona, koji može razvijati brzinu od 20,8 čvorova.

ZAGREB - U požaru koji je kasno sinoć izbio u stambenoj zgradi u Zagrebu, u Heinzeleovoj ulici, jedna osoba je ozlijeđena i prevezena u bolnicu, izvijestio je jutros Državni centar 112. Dojavu o požaru na 13. katu stambene zgrade u Heinzelovoj ulici 47 b Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba primila je oko 22,30 sati. Stanari su evakuirani iz zgrade, a jedna osoba je ozlijeđena i prevezena u bolnicu Merkur.

ZAGREB - Na području Ivanić Grada sinoć je smrtno stradao 75-godišnji muškarac, koji je po cesti gurao bicikl, a na njega je, zbog neprilagođene brzine opel omegom naletio 29-godišnji vozač, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka. Nesreća se dogodila sinoć oko 19 sati u Vulničevoj ulici, u Ivanić Gradu. Vozač je zbog neprilagođene brzine automobilom opel udario u muškarca koji je po cesti gurao bicikl, krećući se u istom smjeru. Od zadobivenih ozljeda 75-godišnji M. S. je preminuo na mjestu nesreće, rečeno je u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙