FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Važna obavijest: ispravak vijesti HNA4402: Gospić: pritvor osumnjičenom...

GOSPIĆ, 13. listopada 2006. (Hina)Molimo korisnike da isprave naslovvijesti HNA4402 emitiranoj pod naslovom: Gospić: pritvor osumnjičenomza prijevaru "tešku" oko 2 milijuna kn
GOSPIĆ, 13. listopada 2006. (Hina)Molimo korisnike da isprave naslov vijesti HNA4402 emitiranoj pod naslovom: Gospić: pritvor osumnjičenom za prijevaru "tešku" oko 2 milijuna kn

Greškom je napisano 2 milijuna kuna, a ispravno je 2 milijuna eur-a

Ponavljamo vijest s ispravljenim naslovom:

Gospić: pritvor osumnjičenom za prijevaru "tešku" oko 2 milijuna eur-a

GOSPIĆ, 13. listopada 2006. (Hina) - Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Gospiću prihvatilo je žalbu općinskog Državnog odvjetništva i odredilo pritvor 34-godišnjem R.J. zbog sumnju u prijevaru u gospodarskom poslovanju, te krivotvorenje isprava kojim je oštetio jednu banku u Senju za više od dva milijuna eura, doznaje se u općinskom Državnom odvjetništvu.

U istražnom postupku predloženo je saslušanje više od 50 svjedoka, a budući da na prvom ročištu istražni sudac Županijskog suda u Gospiću nije prihvatio prijedlog odvjetništva da se osumnjičenom odredi pritvor, Općinsko državno odvjetništvo uložilo je žalbu izvanraspravnom vijeću, koje mu je odredilo pritvor.

Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću podnijelo je istražni zahtjev na temelju osnovane sumnje da je osumnjičenik, kao direktor trgovačkog društva u Zagrebu od 10. srpnja do 20. rujna 2002. u Senju s bankom zaključio sporazum o prodaji motornih vozila građanima uzimanjem zajma u banci.

Osumnjičenik je u zahtjeve za odobrenje zajma upisivao neistinite podatke za korisnike zajma i ovjerio ih lažnim žigovima pravnih osoba, koje su bile naznačene kao poslodavci korisnika zajma.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙