FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za utorak, 26. rujna

ZAGREB, 25. rujna 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za utorak, 26. rujna.
ZAGREB, 25. rujna 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za utorak, 26. rujna.

ZAGREB - Uoči početka jesenskog zasjedanja Hrvatskog sabora, sjednice će održati saborski odbori i radna tijela; Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa (Hrvatski sabor, dvorana Stjepana Radića u 9,30 sati), Odbor za prostorno uređenje i zaštitu okoliša (dvorana I. Kukuljevića u 10 sati), Odbor za zakonodavstvo (dvorana J. Jelačića u 12 sati), Odbor za ljudska prava i prava nacionalnih manjina (dvorana I. Mažuranića u 12 sati), Odbor za financije i državni proračun (dvorana S. Radića u 14 sati), Odbor za Ustav, Poslovnik i politički sustav (dvorana A. Starčevića u 14,30 sati), Odbor za pravosuđe (dvorana I. Kukuljevića u 16 sati), Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost (dvorana S. Radića u 17 sati), Sjednica mandatno-imunitetnog povjerenstva (dvorana E. Kvaternika u 17 sati)

ZAGREB - Otvaranje konferencije "Doprinos organizacija civilnog društva u jačanju demokracije u RH". Otvaranju će nazočiti predsjednik Republike Stjepan Mesić i potpredsjednica Vlade Jadranke Kosor te američki veleposlanik R. Bradtkea (hotel Westin u 10 sati)

ZAGREB - Ministrica pravosuđa Ana Lovrin primit će u radni posjet ministra pravde Republike Srbije Zorana Stojkovića i tom će prigodom razgovarati o jačanju pravosudne suradnje između dviju država. Nakon sastanka ministri će dati izjave za javnost. (Ministarstvo pravosuđa, Dežmanova 10 u 12 sati)

ZAGREB - Konferencija za tisak tri sindikata obrazovanja - Sindikata hrvatskih učitelja, Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Hrvatske i Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja o temi "Hoće li biti štrajka u sustavu obrazovanja?" (SHU, Trg maršala Tita 4/2 u 11 sati)

ZADAR - Svečano otvorenje obnovljenih prostora zgrade Sveučilišta u nazočnosti ministra znanosti obrazovanja i sporta Dragana Primorca, (Obala kralja Petra Krešimira IV u 10,3 sati), nakon toga održat će se posljednja sjednica Rektorskog zbora u akademskoj godini 2005/2006 (Dom županije, mala vijećnica, B. Petranovića 8 u 11,30 sati)

UČKA - Ministarstvo unutarnjih poslova u povodu obilježavanja Dana policije pušta u rad novi digitalni radio komunikacijski sustav "Tetra" na Učki - Ravne Staje. Očekuje se da će sustav pustiti u rad ministar unutarnjih spolova Ivica Kirin (u 15 sati)

PULA - Konferencija za novinare IDS-a na kojoj će predsjednik stranke Ivan Jakovčić i predsjednik Savjeta stranke Tulio Demetlika govoriti o izborima 2007. te o aktualnoj političkoj situaciji u Istri (prostorije IDS-a u 11 sati)

SISAK - Spaljivanje 272 komada (767) kilograma neispravnog oružja u čeličani Željezare Sisak, (B. Adžije 19 u 10 sati)

ZAGREB - Uručenje Zlatne povelje akademiku Ivanu Supeku za počasnog rektora Međunarodnog univerziteta "Philip Noel - Baker" sa sjedištem u Sarajevu (Hrvatski kulturni klub, Trg maršala Titra 10 u 10 sati)

ZAGREB - U okviru Tjedna Hrvata iz Slovenije održat će se Forum hrvatskih manjina - stručni skup za razmatranje statusa i problematike hrvatskih manjinskih zajednica u Europi (Hrvatska matica iseljenika, Trg S. Radića 3 u 10 sati)

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Neven Leskovar

poslijepodne - Srebrenka Parlov

navečer - Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01 48 08 600

telefaks: 01 48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙