FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za utorak 29. kolovoza

ZAGREB, 28. kolovoza 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za utorak, 29. kolovoza.
ZAGREB, 28. kolovoza 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za utorak, 29. kolovoza.

VARAŽDIN - Ministar kulture Božo Biškupić održat će radni sastanak s djelatnicima Konzervatorskog odjela tog ministarstva, te posjetiti Hrvatsko narodno kazalište, na kojem su u tijeku sanacijski radovi, koje ministarstvo financira s 650 tisuća kuna (16.15 sati). Obilazak važnijih objekata u Gradu koji se obnavljaju iz proračunskih sredstava najavljen je za 16.50 sati, a sastanak s varaždinskim gradonačelnikom Ivanom Čehokom za 18.30 sati.

ZAGREB - U tvornici Končar - Električna vozila održat će se svečana isporuka 35. od ugovorenih 70 niskopodnih tramvaja. Svečanosti će nazočiti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji će, nakon isporuke, obići proizvodne pogone (Škorpikova 7, 11 sati).

ZAGREB - Otvorenje obnovljene osnovne škole Rapska, u čiju je rekonstrukciju i adaptaciju uloženo 9,6 milijuna kuna. Škola, koju će svečano otvoriti zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, prostire se na tri tisuće četvornih metara, a pohađa je 415 učenika u 18 odjeljenja (Rapska 3, 10 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatske stranke prava na kojoj će stranački predsjednik Anto Đapić i predsjednik Kluba zastupnika HSP-a u Hrvatskom saboru Miroslav Rožić govoriti o aktualnim stranačkim zbivanjima. (Primorska 5, 9.30 sati).

OBONJAN - Otvorenje Susreta djece hrvatskih branitelja, koji se održavaju u organizaciji Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata. Susrete će otvoriti pokroviteljica, potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor. Udruga Hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata tijekom lipnja je organizirala četiri regionalna izlučna natjecanja, na kojima je sudjelovalo više od 3,3 tisuća osnovnoškolaca, djece hrvatskih branitelja, koja su se natjecala u športskim i zabavnim igrama, slikanju, modeliranju i revijalnim nastupima.

(Otok Obonjan, 13 sati).

OPATIJA - Poglavarstvo Opatije razmatrat će prijedloge dokumenata za sporazumno rješenje imovinsko-pravnih odnosa između Liburnia Riviera Hotela d.d. i Grada Opatije, među kojima prijedlog Sporazuma o stjecanju 25 posto plus jedne dionice LRH-a. (Ured gradonačelnika, Trg Maršala Tita 3, u 13 sati)

Dežurni urednici na Desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Vesna Krbot

poslijepodne - Smilja Škugor Hrnčević

navečer - Marko Curać

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙