FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju, 24. rujna

ZAGREB, 23. rujna 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za nedjelju, 24. rujna.
ZAGREB, 23. rujna 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za nedjelju, 24. rujna.

PULA - U povodu 25. rujna, Dana Istarske županije kojim se obilježava obljetnica pripojenja Istre Hrvatskoj u Puli će se održati svečana sjednica Skupštine Istarske županije na kojoj će biti i hrvatski predsjednik Stjepan Mesić (Istarsko narodno kazalište u 18 sati).

Prije odlaska u Pulu predsjednik Mesić će obići gradilište Istarskog ipsilona na trasi Vodnjan-Pula (17 sati), a bit će mu predstavljen i projekt plinovoda Pula-Karlovac (16 sati, Tunel Učka). Izjave za javnost zakazane su za 19,15 sati u Istarskom narodnom kazalištu po završetku svečane sjednice županijske skupštine.

PAZIN - U povodu proslave 63. obljetnice rujanskih događanja i sjedinjenja Istre, Rijeke, Zadra i otoka s domovinom Hrvatskom Savez antifašističkih boraca istarske županije organizira u Pazinu svečani zbor antifašističkih boraca i građana. Skup koji se održava pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Stjepana Mesića održat će se ispred Spomen doma sjedinjenja i slobode u Pazinu s početkom u 10,30 sati.

RIJEKA - U povodu Svjetskog dana srca, a pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora i Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi RH, Hrvatsko kardiološko društvo organizira akciju "Koliko je mlado vaše srce?" (10-13 sati, Trg bana Jelačića), a akcije će se održavati i u središtima Rijeke, Splita, Osijeka i drugih većih hrvatskih gradova. Ministar zdravstva i socijalne skrbi Neven Ljubičić bit će na obilježavanju Svjetskog dana srca u Rijeci (riječki Korzo, 10 sati).

ZAGREB - Šesnaesta obljetnica osnutka Mladeži HDZ-a Grada Zagreba. Svečanosti će se pridružiti predsjednica Gradskog odbora HDZ-a Grada Zagreba i potpredsjednica Vlade i ministrica Jadranka Kosor (10 sati, Mala Scena, Medveščak 2).

ZAGREB - Završna konferencija za novinare u povodu zatvaranja 82. Jesenskog međunarodnog Zagrebačkog velesajma, na kojoj će direktor Davorin Spevec upoznati novinare s osnovnim pokazateljima uspješnosti ovogodišnjeg Jesenskog velesajma (12 sati, Klub izlagača, južni ulaz, I kat, Avenija Dubrovnik 15).

ZAGREB - Koncert Bečkih dječaka poznatih po višeglasnim interpretacijama Bacha, Mozarta i Straussa. Nastupit će pod vodstvom Raoula Gehringera. Uz djela Haydna, Mozarta, Regera, Schumanna, Schuberta, Gallusa, J. Straussa ml. izvest će i pjesme Beatlesa i Abbe (Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski u 19,30 sati).

Dežurni urednici:

ujutro/poslijepodne: Neven Leskovar

poslijepodne/navečer: Srebrenka Parlov

telefon:01/4808 600

telefaks:01/4808 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙