FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Split: otvoren turistički INFO call centar udruge malih hotela

SPLIT, 15. rujna 2006. (Hina) - Info call centar Udruge obiteljskih i malih hotela, koja ima 145 članica, otvoren je danas u središtu Splita.
SPLIT, 15. rujna 2006. (Hina) - Info call centar Udruge obiteljskih i malih hotela, koja ima 145 članica, otvoren je danas u središtu Splita.

Info call centar uz bazu podataka ponuđača savjetodavnih usluga, pozivom na broj 062 000 007 svim zainteresiranim nudi informacije o poticajnim programima Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka, potrebnim dozvolama za otvaranje obrta ili tvrtke, porezima, kategorizaciji objekata, mogućnostima financiranja te olakšicama i beneficijama malih hotela u odnosu na privatni smještaj.

Također nudi informacije o proizvodima Udruge obiteljskih i malih hotela, projektima izlaska na tržište (web portal, on-line rezervacijski sustav, katalog), zatim edukaciji članova, projektima podizanja kvalitete, povezivanja s dobavljačima, bazu podataka preporučenih agencija i dr.

Info call centar, koji je otvorio državni tajnik za turizam Zdenko Mičić, nov je i jedinstven sustav podrške postojećim i budućima članovima Udruge koji daje mogućnost dobivanja pravovremenih i kvalitetnih informacija nužnih za konkurentno poslovanje, rečeno je na otvaranju.

U bazi podataka Udruge OMH je i 70-tak konzultanata, arhitekata, interijerista, te ostalih savjetodavnih kuća u hotelijerstvu iz svih hrvatskih regija s kojima udruga planira definirati osnovne elemente i kriterije prema kojima će se graditi mali obiteljski hoteli prepoznatljivog domaćeg 'štiha'.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙