FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 1. rujna

ZAGREB, 31. kolovoza 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 1. rujna.
ZAGREB, 31. kolovoza 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 1. rujna.

ZAGREB - Sektor Riznice Hypo Alpe-Adria-Banke na konferenciji za novinare predstavit će polugodišnje publikacije svog odjela Istraživanja tržišta "Macroeconomic Outlook" koja sadržava analize gospodarskih kretanja u Hrvatskoj uključujući i kratkoročne prognoze (10,00 sati, The Regent Esplanade, Mihanovićeva 1).

ZAGREB - Partner banka i udruga Hrvatski izvoznici potpisat će sporazum o suradnji temeljem kojeg se ugovara suradnja na području poticanja hrvatskog izvoza (10,00 sati, Partner banka, Vončinina 2/I).

ZAGREB - Tvrtka Antunović TA d.o.o. otvorit će na Ljubljanskoj aveniji luksuzni hotel i trgovačko-poslovni centar "Antunović Zagreb", investiciju vrijednu 40 milijuna eura. Centar će, kako je najavljeno, zapošljavati 500 ljudi, a prostire se na 30 tisuća četvornih metara. Na tri kata su poslovni prostori trgovačkog centra, sa 110 lokala ukupne površine 8 tisuća četvornih metara, namijenjenih prvenstveno iznajmljivanju. U sklopu centra je i Hotel Antunović sa 200 smještajnih jedinica, sa popratnim sadržajima. (18,00 sati, Centar Antunović, Ljubljanska avenija 100 A).

DONJI KRALJEVEC - U organizaciji Općine Donji Kraljevec, od 1. do 3. rujna održat će se 1. Međunarodni sajam voćarstva. U tri dana sajma bit će organizirano više okruglih stolova s aktualnim temama voćarske proizvodnje s predavačima iz Hrvatske, Njemačke, Slovenije i Belgije, kao i prezentacija najnovije mehanizacije koja se upotrebljava u voćarstvu. Sajam se održava na površini od tisuću četvornih metara zatvorenog i oko 2.000 četvornih metara otvorenog prostora, uz sudjelovanje izlagača iz Hrvatske, Austrije, Češke, Nizozemske, Mađarske, Slovenije (10,00 sati, Športska dvorana OŠ D. Kraljevec, Čakovečka 7)

ZAGREB - Izdavanje elektroenergetske suglasnosti 225 kuna, prva opomena u godini zbog neplaćanja računa za struju 5, a svaka sljedeća 10 kuna, te utvrđivanje i obračunavanje neovlaštenog korištenja električne energije 460 kuna, neke su od nestandardnih usluga koje će od 1. rujna naplaćivati Hrvatska elektroprivreda. S 1. rujna, naime, počinje primjena Cjenika nestandardnih usluga HEP - Operatora distribucijskog sustava. Taj je cjenik krajem srpnja odobrila Hrvatska energetska regulatorna agencija (HERA) koja u mišljenju navodi da se njime ne mijenjaju cijene usluge obuhvaćene ranijim, "privremenim" cjenikom od 1. travnja ove godine, ali i da tim cjenikom nisu bile obuhvaćene sve nestandardne usluge.

Urednica: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙