FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava-gospodarstvo-za četvrtak, 31. kolovoza

ZAGREB, 31. kolovoza 2006. (Hina) - Najavljujemo značajnije događaje za četvrtak, 31. kolovoza.
ZAGREB, 31. kolovoza 2006. (Hina) - Najavljujemo značajnije događaje za četvrtak, 31. kolovoza.

ZAGREB - Tvrtka STSI, članica Ina grupe, predstavit će na konferenciji za novinare značajke nedavno potpisanog ugovora s bjeloruskom naftnom kompanijom Naftan. Prema tom ugovoru, STSI će isporučiti i ugraditi opremu u Naftanove rafinerije, a taj posao vrijedan je 17,5 milijuna eura (12 sati, zgrada STSI-a, Lovinčićeva bb).

ZAGREB - Predsjednik Uprave Hrvatske poštanske banke (HPB) Josip Protega na konferenciji za novinare izvijestit će o poslovnim rezultatima HPB-a za prvo polugodište ove godine (10.30 sati, Jurišićeva 4/I).

ZAGREB - Broj zaposlenih u Hrvatskoj i u srpnju je nastavio rasti - zaposlenost je u tom mjesecu porasla za 0,8 posto u odnosu na lipanj. To je peti mjesec zaredom u kojem se bilježi rast zaposlenosti - u ožujku je zaposlenost porasla za 0,2 posto, u travnju 0,7 posto, u svibnju za 0,9 posto, a u lipnju 1 posto u odnosu na mjesec prije. Ukupno zaposlenih u srpnju ove godine u Hrvatskoj je bilo 1.455.515 ili 11.428 osoba više nego u lipnju ove godine. Podaci po djelatnostima pokazuju da je na rast zaposlenosti najviše utjecalo sezonsko zapošljavanje u turizmu, što se očituje u rastu broja zaposlenih u hotelima i restoranima. Tako je broj zaposlenih u hotelima i restoranima povećan je za 5,3 posto u odnosu na lipanj.

urednica: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

faks: 01/ 4808 821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙