FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - Sport u 12.30 sati

ZAGREB, 20. kolovoza 2006.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 12.30 sati:
ZAGREB, 20. kolovoza 2006.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 12.30 sati:

VANCOUVER - Američki plivač Aaron Peirsol postavio je na Pan Pacifičkim igrama u kanadskoj Victoriji novi svjetski rekord na 200 metara leđno - 1:54.44. Peirsol, koji u toj disciplini nije poražen od 2000. godine, popravio je svoj i svjetski rekord za 22 stotinke sekunde. Svjetski rekord je postavila i američka štafeta 4 x 100 metara slobodno u sastavu Michael Phelps, Cullen Jones, Neil Walker i Jason Lezak isplivavši rezultat 3:12.46, što je za 31 stotinku sekunde bolje vrijeme od dosadašnjeg rekorda južnoafričke štafete s Olimpijskih igara u Ateni 2004. godine.

CADIZ - U prijateljskom susretu odigranom u Cadizu španjolski nogometni prvoligaš Villarreal je pobijedio Real Madrid 1:0. Strijelac jedinog pogotka bio je Juan Roman Riquelme u 86. minuti iz slobodnog udarca. Ova utakmica je bila generalna proba za obje momčadi uoči starta prvenstva, a zanimljivo "Kraljevski klub" i "Žuta podmornica" će odmjeriti snage i u prvom kolu prvenstva na stadionu Santiago Bernabeu. Obje momčadi nastupile su u najjačim sastavima - Real su predvodili van Nistelrooy, Robinho, Raul, Beckham, Emerson i Cannavaro, dok su pobjedničku momčad predvodili Riquelme, Forlan i Nihat.

LEIRIA - Nogometaši Porta pobjednici su portugalskog Superkupa nakon što su u Leiriji pobijedili Vitoriu Setubal 3:0. Strijelci za portugalskog prvaka bili su Adriano (54), Anderson (75) i Vieirinha (90).

MONTREAL - Bivša najbolja tenisačica svijeta, Švicarka Martina Hingis plasirala se u finale 1.05 milijuna eura vrijednog WTA teniskog turnira u Montrealu, dok je drugi polufinalni ogled između Srpkinje Ane Ivanović i Ruskinje Dinare Safine prekinut zbog kiše. U prvom polufinalnom ogledu Ruskinja Ana Čičerova je predala meč zbog ozljede pri vodstvu Martine Hingis 6:3, 3:1. U drugom polufinalnom susretu je prekinut nakon što je Ana Ivanović dobila prvi set 6:1, dok je u drugom setu vodila Safina 4:3.

CINCINNATI - U finalnom susretu ATP teniskog turnira iz Masters serije u američkom Cincinnatiju igrat će Španjolac Juan Carlos Ferrero i Amerikanac Andy Roddick. Ferrero je u prvom polufinalnom ogledu u španjolskom obračunu pobijedio Tommya Robreda 6:3, 6:4, dok je Roddick bio bolji od Čileanca Fernanda Gonzaleza 6:3, 6:3. Ferrero i Roddick su do sada međusobno igrali dva puta i oba meča je dobio američki tenisač, prvi put 2003. godine na US Openu, a drugi put prošle godine upravo u Cincinnatiu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙