FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 16. srpnja 2006. (Hina) - Pregled zanimljivosti iz svijeta
ZAGREB, 16. srpnja 2006. (Hina) - Pregled zanimljivosti iz svijeta

LOS ANGELES - Kanadska pop zvijezda Avril Lavigne udala se za kolegu glazbenika Derycka Whibleya u Kaliforniji, piše u subotu časopis "People". Svečanost vjenčanja koja je održana na otvorenom organizirana je na privatnom imanju u obalnom gradiću Montecitu, 140 kilometara sjeverozapadno od Los Angelesa. Vjenčanju je prisustvovalo 110 uzvanika, dodaje "People". Lavigne (21)i Whibley (26), vođa kanadskog rock-banda Sum 41 zaručeni su godinu dana.

NEW ORLEANS - Glumac Brad Pitt je poslije dvodnevnog osjeta New Orleansu, prvom nakon što je prošle godine to područje poharao uragan Katrina, izjavio da je šokiran time koliko je taj grad uništen. "Nisam bio pripremljen", kazao je Brad Pitt opisujući kako se vozio kilometrima i gledao uništene ulicu za ulicom. Brad Pitt boravi u New Orleansu kako bi promovirao projekt izbora ekološki prihvatljivog dizajna za igradnju obnovljenih četvrti u tom gradu.

NEW YORK - Glazbenik Usher, peterostruki dobitnik nagrade Grammy, svoju će karijeru preusmjeriti prema kazalištu i to ni manje ni više nego glumeći ljigavog odvjetnika Billyja Flynna u popularnom mjuziklu "Chicago" na Broadwayu. "To je jako uzbudljivo razdoblje u mojoj karijeri", kazao je Usher koji će nastupati na Brodwayu šest tjedana počevši od 22. kolovoza. "Uvijek sam se divio glumcima s Broadwaya zbog njihovog nastupa, predanosti i fokusa koji se iskazuju svakodnevno u nastupima uživo na pozornici. Producenti se nadaju da će angažiranje ovog 27-godišnjeg pjevača privući na Broadway mlađu publiku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙