FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

ZAGREB, 16. lipnja 2006. (Hina) - Pregled vijesti do 12,30 sati.
ZAGREB, 16. lipnja 2006. (Hina) - Pregled vijesti do 12,30 sati.

PULA - Šest je osoba poginulo, a jedna je lakše ozlijeđena u teškoj prometnoj nesreći koja se jutros u 7, 15 sati dogodila na dionici zapadnog kraka istarskog ipsilona Baderna-Medaki, 500 metara nakon izlaza za mjesto Medaki iz pravca Pule. Prema prvim informacijama Policijske uprave istarske do nesreće je došlo kada je kombi iz sada još neutvrđenih razloga prešao na lijevu stranu kolnika i frontalno se sudario s kamionom koji je dolazio iz suprotnog smjera. Svi poginuli su bili u kombiju, a vozač kamiona je lakše ozlijeđen.

ZAGREB - Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva raspisalo je natječaj za davanje koncesije sakupljačima i oporabiteljima otpadnih guma za područje Hrvatske, priopćeno je danas iz Ministarstva. Koncesija se daje na pet godina, s mogućnošću obnavljanja. U tekstu natječaja koji je objavljen i na web stranici Ministarstva www.mzopu.hr navedeni su uvjeti koje tvrtka mora ispunjavati da bi dobila koncesiju. U 2004. u Hrvatsku je uvezeno 19.750 tona novih guma za vozila, a ukupna procijenjena količina guma u 2005. iznosila je oko 50.000 tona.

ZAGREB - Film "Snivaj, zlato moje" redatelja Nevena Hitreca i scenarista Hrvoja Hitreca uvršten je u službeni natjecateljski program ovogodišnjeg 28. Međunarodnog filmskog festivala u Moskvi koji se održava od 23. lipnja do 2. srpnja 2006. Film je snimljen u produkciji Interfilma i Hrvatske televizije a sufinanciralo ga je Ministarstvo kulture, priopćeno je danas iz Interfilma. Posljednji hrvatski film koji je bio u službenoj konkurenciji Moskve je "Kad čuješ zvona" Antuna Vrdoljaka prije 37 godina (1969.). Film "Snivaj zlato moje" dobitnik je Nagrade publike i pet Zlatnih arena na prošlogodišnjem Pulskom filmskom festivalu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙