FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Svijet - za ponedjeljak, 26. lipnja

ZAGREB, 25. lipnja 2006. (Hina) - ZAGREB, 25. lipnja 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za ponedjeljak, 26. lipnja.
ZAGREB, 25. lipnja 2006. (Hina) - ZAGREB, 25. lipnja 2006.(Hina) -Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za ponedjeljak, 26. lipnja.

BRUXELLES - Počinje eksplanatorni screening za poglavlje prometne politike. Prvoga dana screeninga predstavnici Europske komisije (EK) objasnit će pravnu stečevinu Europske unije na području cestovnog prometa, u pitanjima poput pristupa tržištu prijevoza roba i putnika cestom, odredaba o cijenama i fiskalnim uvjetima, socijalnim, tehničkim, te sigurnosnim uvjetima u cestovnom prijevozu. Screening traje do četvrtka, 29. lipnja. Bilateralni screening za ovo poglavlje održat će se u rujnu.

PODGORICA - Srbijanski predsjednik Boris Tadić u prvom službenom posjetu neovisnoj državi Crnoj Gori. Tadić će se sastati s crnogorskim predsjednikom Filipom Vujanovićem.

BERLIN - Konferencija o miru i razoružanju uz sudjelovanje njemačkog ministra vanjskih poslova Frank-Waltera Steinmeiera i direktora Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) Mohameda El-Baradeija.

RIM - Završni dan dvodnevnog referenduma o ustavnim reformama u Italiji kojima bi se velike ovlasti u procesu odlučivanja prebacile na regionalne uprave, ojačao položaj predsjednika vlade i Senat pretvorio u regionalni dom parlamenta.

DEŽURNI UREDNICI:

Noć: Ružica Belac

Prijepodne: Darko Vlahović

Poslijepodne: Sonja Djerasimović

Navečer: Srđan Baković

Tel. **385-1-4808-645

Fax: **385-1-4808-822

e-mail: vpdesk@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙