FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za srijedu, 31. svibnja

ZAGREB, 31. svibnja 2006. (Hina) - Najava vanjskopolitičkih događaja za srijedu, 31. svibnja
ZAGREB, 31. svibnja 2006. (Hina) - Najava vanjskopolitičkih događaja za srijedu, 31. svibnja

TALLINN - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks sudjeluje na dvodnevnoj Europskoj konferenciji predsjednika parlamenata država članica Vijeća Europe posvećenoj ulozi parlamentarne diplomacije i ulozi parlamenata u promicanju pluralističke demokracije u zemlji i inozemstvu.

ZAGREB - Izaslanstvo Hrvatskog sabora u Parlamentarnoj skupštini NATO-a održat će konferenciju za novinare u povodu održanog proljetnog zasjedanja Parlamentarne skupštine NATO-a, koje je održano od 26. do 30 svibnja u Parizu. Na konferenciji za novinare će govoriti voditelj Izaslanstva Krešimir Ćosić i članovi Marin Jurjević i Velimir Pleša (10:00 sati, dvorana "Ivana Kukuljevića" u Hrvatskom saboru, Trg sv. Marka 6)

BEČ- Pregovori o budućnosti Kosova nastavljaju se u srijedu u Beču šestim sastankom izaslanstava Prištine i Beograda na kojem će biti riječi o gospodarskim pitanjima - vanjskim i unutarnjim dugovima, imovinskim pravima, mirovinama i privatizaciji. Sastankom će zajednički predsjedati zamjenik glavnog pregovarača UN-a Albert Rohan i izaslanik Europske unije Stephan Lehne, koji je prije dva tjedna razgovarao s predstavnicima pregovaračkog tima Kosova i Srbije. Kosovsko izaslanstvo od devet članova predvodi Skender Hyseni, a srbijansko Dejan Popović. Sastankom u Beču bit će završen prvi ciklus razgovora Prištine i Beograda o praktičnim pitanjima o kojima se dogovor može postići bez obzira na to kakva će biti odluka o statusu Kosova.

ANKARA - Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov u posjetu Turskoj.

DEŽURNI UREDNICI:

Noć: Denis Lugarić

Prijepodne: Darko Vlahović

Poslijepodne: Duška Gerić Koren

Navečer: Domagoj Janković

Tel: **385 1 4808 645

Fax: **385 1 4808 822

E-mail: vpdesk@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙