FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 9,30 sati

ZAGREB, 16. lipnja 2006. (Hina) - Državni hidrometeorološki zavod.
ZAGREB, 16. lipnja 2006. (Hina) - Državni hidrometeorološki zavod.

PULA - Šest je osoba poginulo, a jedna je lakše ozlijeđena u teškoj prometnoj nesreći koja se jutros u 7, 15 sati dogodila na dionici zapadnog kraka istarskog ipsilona Baderna-Medaki, 500 metara nakon izlaza za mjesto Medaki iz pravca Pule. Prema prvim informacijama Policijske uprave istarske do nesreće je došlo kada je kombi iz sada još neutvrđenih razloga prešao na lijevu stranu kolnika i frontalno se sudario s kamionom koji je dolazio iz suprotnog smjera. Svi poginuli su bili u kombiju, a vozač kamiona je lakše ozlijeđen. Očevid je u tijeku.

ZAGREB - Zbog prometne nesreće na dionici zapadnog kraka Istarskog Ipsilona Baderna-Medaki promet je prekinut i teče obilazno: Bonaci-Baderna-Medaki. Zbog prometne nesreće na cesti D55, u mjestu Perušić, promet do daljnjega ide naizmjeničnim propuštanjem vozila, izvijestio je HAK. Na graničnim prijelazima nema čekanja u putničkom prometu. Promet teretnih vozila pojačan je preko graničnog prijelaza Macelj. Granični prijelaz Svilaj do daljnjega je zatvoren, zbog visokog vodostaja, odnosno zbog skele, koja ne vozi. Trajekti plove redovito.

ZAGREB - Pretežno sunčano i vrlo toplo. Uz povremeno umjerenu naoblaku u poslijepodnevnim i večernjim satima mogući su kratkotrajni lokalni pljuskovi s grmljavinom i to uglavnom u sjeverozapadnim i sjevernim područjima. Vjetar većinom slab, na Jadranu slabo jugo i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 27 do 31 Celzijev stupanj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙