FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Međunarodna konferencija korisnika DB2 baza

DUBROVNIK, , 12. lipnja 2006. (Hina) - U Dubrovniku je danas počela s radom međunarodna konferencija SQLAdria korisnika DB2 baze podataka.
DUBROVNIK, , 12. lipnja 2006. (Hina) - U Dubrovniku je danas počela s radom međunarodna konferencija SQLAdria korisnika DB2 baze podataka.

Riječ je o skupu koji se šesti put održava u Dubrovniku i okupio je sedamdesetak informatičara, predstavnika dvadesetak tvrtaka iz čitavoga svijeta. Među sudionicima su i predstavnici Njemačke, Austrije, Švicarske, Velike Britanije, Nizozemske, Sjedinjenih Američkih Država, Slovenije, Rusije, Turske, Nigerije i Hrvatske.

Po riječima Željena Stanića, predstavnika kompanije Computer Associates (CA), četvrte po veličini tvrtke softverskih alata, skup okuplja korisnike DB2 baze podataka, unutar Hrvatske i Slovenije, koji djeluju u sklopu podružnice Međunarodne udruge DB2 podataka.

Riječ je o visoko specijaliziranom skupu na kojemu sudjeluju i četiri najbolja svjetska predavača iz tog područja, rekao je Željen Stanić. Dodao je da su sve velike hrvatske tvrtke učlanjene u tu udrugu, a među ostalim, na skupu sudjeluju i predstavnici Fine, Zagrebačke banke i Hrvatskoga zavoda za mirovinsko osiguranje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙