FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Opatija: Savjetovanje o projektiranju informatičkih sustava "CASE 18"

OPATIJA, 5. lipnja 2006. (Hina) - Savjetovanje o projektiranju informatičkih sustava "CASE 18", koje je danas započelo u Opatiji, okupilo je oko 240 predstavnika hrvatskih i inozemnih tvrtaka i ustanova.
OPATIJA, 5. lipnja 2006. (Hina) - Savjetovanje o projektiranju informatičkih sustava "CASE 18", koje je danas započelo u Opatiji, okupilo je oko 240 predstavnika hrvatskih i inozemnih tvrtaka i ustanova.

Savjetovanje o razvoju poslovnih i informacijskih sustava organizira se osamnaesti put, a njegovi organizatori su Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Hrvatski informatički zbor i tvrtka Case d.o.o.

Tijekom trodnevnog savjetovanja bit će održano 36 predavanja, 12 seminara, osam radionica, šest prezentacija, a održat će se i okrugli stol o ostvarivanju programa Vlade e-Hrvatska 2007. na kojem će se raspravljati o pokretanju hrvatske informatičke industrije i njenu uključivanju u velike javne projekte.

Predavanja su raspoređena u tri tematske cjeline - o razvoju poslovnih i informatičkih sustava, metodologiji projektiranja i sustavima za upravljanje dokumentacijom te o praktičnim primjerima. Među ostalima, najavljena su predavanja o odnosu menadžmenta prema informatici, metodama pregovaranja, vođenju projekata, modeliranju, web alatima, razvoju informacijskih sustava u praksi, informatici u obrazovanju.

Savjetovanje je namijenjeno osobama koje donose odluke o projektiranju informacijskih sustava, konzultantima, djelatnicima na razvoju, primjeni i održavanju informatičkih sustava.

Najnovija tehnološka rješenja predstavit će domaće i inozemne tvrtke, primjerice Algebra, Bilokalnik, Carnet, Citus, Cognita, Ericsson Nikola Tesla, Fina, HEP, INA, IN2, Infodom, ISD Informacijski sustavi, BOC GmbH, Fabasoft, te predstavnici hrvatskih sveučilišta.

U sklopu savjetovanja bit će održana godišnja skupština Hrvatskog informatičkog zbora (HIZ) na kojoj će se posebice razgovarati o programu informatičkog školovanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙