FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 2. lipnja 2006. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 2. lipnja 2006. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

PARIZ - Hrvatski tenisač Mario Ančić plasirao se u 4. kolo Roland Garrosa. U dvoboju 3. kola Ančić, inače 12. nositelj, je svladao Španjolca Alberta Montanesa sa 6-1, 6-2, 6-4 za sat i 33 minute igre. U 4. kolu Ančić će igrati protiv pobjednika dvoboja između Španjolca Tommyja Robreda i Čeha Lukaša Dlouhyja.

PARIZ - Hrvatska tenisačica Karolina Šprem nije se uspjela plasirati u 4. kolu Roland Garrosa, bolja od nje je u 3. kolu sa 7-5, 6-3 bila 11. nositeljica Amerikanka Venus Williams.

TORINO - U 11. kolu 37. šahovske Olimpijade obje su hrvatske reprezentacije prvi put na natjecanju pretrpjele dva poraza. Muška reprezentacija je poslije nevjerojatno slabe igre izgubila od Njemačke sa 1:3, a šahistice su nakon izjednačene borbe izgubile od dosta jače Mađarske sa 1:2. Dva kola prije kraja naši su šahisti pali ispod 25. mjesta s 25 bodova, a šahiste su sa 19,5 bodova još uvijek među prvih 20.

ZAGREB - Po kišnom i prohladnom vremenu za iznenađenje dana na zagrebačkom turniru iz Svjetske serije odbojke na pijesku Vip Openu pobrinuli su se 21. nositelji turnira Rusi Barsouk i Arkajev, koji su u repasažu četvrtog kola iz natjecanja izbacili lanjske pobjednike Brazilce Marcia i Fabia rezultatom 21-18, 14-21, 15-13. U dugom i neizvjesnom meču, ruski par je za 51 minutu Brazilce zaustavio na podjeli 9. mjesta. U posljednjim mečevima dana nastup u polufinalu očekivano su osigurali Brazilci Ricardo i Emanuel, najveće zvijezde odbojke na pijesku, svladavši Amerikance Rogersa i Dalhaussera (21-12, 21-18). Drugo polufinale izborila je američka kombinacija Lambert i Metzger pobijedivši dosadašnju senzaciju turnira Brazilce Solberga Salgada i Roberta Lopesa 2-0 u setovima (21-12, 21-13).

Naš jedini preostali par na Vip openu, Krešimir Perić i Tomislav Steinocher, nije uspio izboriti nastavak natjecanja kroz repasaž. Za njih su bili kobni Grci Michalopoulos i Xenakis (21-19, 21-17) koji su jučer izbacili aktualne prvake Hrvatske Ivkovića i Križanovića.

ZAGREB/PRAG - Hokejaši Mladosti odigrali su neodlučeno 1:1 sa slovenskom Plivom Lipovci u 2. kolu C skupine Kupa prvaka koje se igra na igralištu Zagrebačkog hokejskog centra.

Jedini pogodak za Zagrepčane postigao je Luka Vučić. Mladostašima je potreban bod u posljednjem susretu grupe protiv Elektrovojvodine kako bi ušli u borbu za viši rang natjecanja.

Hokejašice Zrinjevca doživjele su drugi poraz u B skupini Kupa prvakinja što se igra u Pragu. Bolje od njih su sa 4:2 bile belgijske hokejašice iz Royal Leopolda. Pogotke za hrvatske prvakinje postigle su Peranić i Makar.

BERLIN - Glavni press centar Svjetskog nogometnog prvenstva u Berlinu morao je biti evakuiran u petak nakon što su radnici u njegovoj blizini pronašli nešto za što su pretpostavili da je bomba zaostala iz Drugog svjetskog rata. Pronađeni predmet je zahrđali komad metala veličine 15x7 centimetara koji je odmah predan stručnjacima za eksplozive.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙