FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 11. svibnja 2006. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 11. svibnja 2006. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

RIM - Hrvatski tenisač Mario Ančić plasirao se u četvrtfinale 2.08 milijuna eura vrijednog ATP turnira iz "Masters serije" u Rimu. On je u 3. kolu nakon tri sata i 10 minuta igre svladao Špannjolca Rubena Ramireza-Hidalga sa 6-3, 6-7 (4), 7-5. Ančić je u dvoboju protiv Ramireza-Hidalga prešao put od pobjede do poraza i natrag. Prvi je set autoritativno riješio u svoju korist sa 6-3, u drugom je prvo imao "break" zaostatka, ali je kod 3-5 vratio zaostatak, da bi zatim kod 6-5 imao i tri meč-lopte na servis Španjolca. Nije ih iskoristio, te je potom izgubio "tie-break". U trećem setu Ramirez-Hidalgo je stigao do vodstva 5-1 i činilo se pobjede. No, Ančić je uspio osvojiti šest igara zaredom i plasirati se u četvrtfinale gdje će igrati protiv Argentinca Davida Nalbandiana.

PRAG - Hrvatska tenisačica Karolina Šprem nije se uspjela plasirati u četvrtfinale 140.000 dolara vrijednog WTA turnira u Pragu. U dvoboju 2. kola sa 6-4, 6-3 svladala ju je Francuskinja Emilie Loit.

CREMONA - Momčad CSC-a pobjednik je pete etape biciklističke utrke "Giro d'Italia", momčadskog kronometra voženog od Piacenze do Cremone u dužini od 35 kilometara. Momčad CSC-a ostvarila je vrijeme od 36:56 minuta (prosječna brzina 56.859 km/h), a sekundu sporija je bila momčad T-Mobilea na drugom mjestu, dok je treće mjesto zauzela momčad Discovery Channel sa 39 sekundi slabijim vremenom. Momčad Liquigas, za koju nastupa i hrvatski vozač Vladimir Miholjević, bila je četvrta sa 42 sekunde zaostatka za CSC-om.

Vodstvo u ukupnom redoslijedu preuzeo je Ukrajinac Serhij Gončar (T-Mobile) sa šest sekundi prednosti ispred Nijemca Jensa Voigta (CSC) i momčadskog kolege Australca Michaela Rogersa. Miholjević se nakon šest etapa nalazi na 32. mjestu sa 1:30 minuta iza Gončara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙