FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 7. lipnja

ZAGREB, 7. lipnja 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 7. lipnja.
ZAGREB, 7. lipnja 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 7. lipnja.

ZAGREB - Sjednica Upravnog odbora Hrvatskog fonda za privatizaciju (8,30 sati, HFP, Ivana Lučića 6).

RIJEKA - Hrvatska banka za obnovu i razvoj (HBOR) otvorit će u Rijeci Područni ured za Primorje i Gorski kotar. Tom prigodom bit će predstavljen i HBOR-ov Program kreditiranja pronalazaka. Područni ured otvorit će, kako se očekuje, ministar financija i predsjednik Nadzornog odbora HBOR-a Ivan Šuker, a novi će HBOR-ov program kreditiranja predstaviti predsjednik Uprave HBOR-a Anton Kovačev (10,30 sati, prostorije Fine, Frana Kurelca 8).

RIJEKA - Primorsko-goranski župan Zlatko Komadina i predsjednik Uprave INE Tomislav Dragičević nakon radnog sastanka održat će zajedničku konferenciju za novinare (12,30 sati, sjedište Županije, Adamićeva 10).

ZAGREB - Odjel za poljoprivredu Veleposlanstva Kraljevine Nizozemske u Zagrebu u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom organizira seminar o ribarstvu, na kojem će se razgovarati o akvakulturi i suradnji u ribarstvu između Hrvatske i Nizozemske. Na skupu će se predstaviti i projekta proizvodnje i prerade jegulja u poduzeću Ribnjičarstvo Poljana, koji sufinancira nizozemska Vlada. To je treći projekt kojega u ribarstvu financira nizozemska Vlada. Od 1996. do 2005. nizzemska je Vlada financirala ukupno 43 tehnička programa pomoći PSO u vrijednosti 18,74 milijuna eura (10 sati, HGK, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - Osiguravajuće društvo Kvarner Wiener Staedtische osiguranje na konferenciji za novinare predstavit će poslovne rezutlate za prošlu i za prvi kvartal ove godine, te najaviti uvođenje novog produkta životnog osiguranja na hrvatskom tržištu. Također bit će riječi o poslovnim rezultatima matične kuće tog osiguravatelja kao krovne marke Vienna Insurance Group za prošlu i prvi kvartal ove godine, te daljnjoj strategiji nastupa na hrvatskom tržištu (11,00 sati, Slovenska 24, prvi kat).

ZAGREB - Bonline - Zagreb i svjetska bonitetna kuća Dun & Bradstreet organiziraju seminar o aktualnostima na tržištu bonitetnih informacija i analize financijskih izvješća. Na seminaru će se razgovarati i o specifičnostima boniteta po pojedinim zemljama, te D&B rejtingu Hrvatske (10 sati, hotel Foru Points Sheraton Panorama Hotel Zagreb, dvorana Grič).

ZAGREB - Agencija za istraživanje tržišta Hendal i poslovni tjednik Lider na konferenciji za novinare predstavit će rezultate Hendal-Liderova indeksa poslovnog optimizma (HLIPO) za svibanj 2006. Uz to, predstavit će i zaključak 12-mjesečnog ciklusa mjerenja HLIPO-a (11,00 sati, prostorije Hendala, Žerjavićeva 13).

Urednica: Nevenka Brčić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

mail: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙